Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy még mindig nagyon sokat gondolok rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe teljesen belezúgtam, eleinte csak tetszett,de a sok beszélgetés során nagyon megkedveltük egymást. Csak hát sajnos ő valamiért elutasított, sosem mondta meg az okát.Én pedig azóta nem kerestem, mert erőltetni nem akarok semmit. Elfogadtam és tiszteletben tartottam a döntését és szépen búcsúztam el tőle. Már több hónap eltelt, de még mindig sokat gondolok rá. Próbálok nyitni más lányok felé, de mindig csak ő jár a fejemben. Nem írhatok neki, tudom, hogy nem szabad, de nagyon fáj. Egyedül az nyugtatna meg, ha legalább tudnám, h boldog, mert amikor elváltak útjaink nagyon nem volt jó passzban.
2019. júl. 20. 12:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenképpen tegyél egy próbát! Mit veszíthetsz? Ha semmit nem írsz neki akkor sosem fogod megtudni hogy mi lett vele.
2019. júl. 21. 05:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy mik azok az okok ami miatt nem lehettek együtt?
2019. júl. 21. 06:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Az egyik az, hogy ő szexkapcsolatot akart volna, én többet.

A másik, a nagy távolság, mivel elköltözött másik városba.

A harmadik, hogy én nem vagyok független.

2019. júl. 21. 13:33
 14/14 anonim válasza:

Nem tudom ti hány évesek vagytok, de 40 fölött is ugyanez a helyzet, velem.

Barátok voltunk évekig, még akkor is haverkodtunk és jártunk sörözni mikor pasija lett. De aztán beleszerettem fél évre rá, mikor ő szétment a pasijával. Nem mondtam el neki mit érzek, de biztos érezte, de ő nagyon nem akart kapcsolatot. Aztán elmaradtoztak a közös programok, ezzel párhuzamosan megismerkedett valakivel, aki azóta is a haverja csak, most már együtt mennek mindenfelé, nem velem, engem meg szépen csendben kitett az életéből. Hiába próbáltam volna megtartani, csaj fájdalmat kaptam. 1 éve már hogy nem tudok túllépni rajta. Nem tudom mit csináljak.

2023. júl. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!