Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy nem unják meg egymást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem unják meg egymást?

Figyelt kérdés
A haverom 18 éves és több mint féléve a suliba osszejott egy 15 éves csajjal.Összeillenek imadjak a motorokat,metal zenet stb.En ennek orulok is,csak engem hanyagol ..Es rosszul esik.Multheten is nala voltam es feszt messengeren beszelt a csajjal.Hogy nagyon hianyzik neki stb xd es minden nap taliznak kiveve azon a napon amikor vele voltam.Suliba is feszt egyutt voltak stb.Es nagyon rossz erzes ,hogy igy hanyagol.

2019. júl. 18. 16:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Milyen feszt? Octoberfest? 😁

Most miért bántod a szerelmeseket? Nonsense. Ülj kukiba te is.

2019. júl. 18. 16:59
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Most akkor te fiú vagy vagy lány? Azért az se mindegy!
2019. júl. 18. 17:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem is szamitottam tul ertelmes valaszokra,de jezusom xd
2019. júl. 18. 17:37
 4/15 Klau97hun ***** válasza:
74%
Idióta kiírásra, idióta válaszok. Mit vártál.
2019. júl. 18. 17:41
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Minden kapcsolat így kezdődik. Eleinte egymás fenekében vannak. Ha picit múlik a lila köd, fog rád is figyelni, csak légy egy kicsit türelmes. Hagyd rá. Biztos, hogy most is jó barátja vagy és kedvel téged, csak most elborította a fejét a szerelem. Ne haragudj rá ezért. Hidd el, ha majd te is szerelmes leszel, te is a barátnőddel szeretnéd majd tölteni minden idődet.
2019. júl. 18. 17:45
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Mi meg itt nem számítunk értelmes kérdésre.

Irigy vagy, féltékeny, ez süt az írásodból. Mondd miért bánt más boldogsága? Mert te nem vagy az? Akkor legyél te is és 4-esben találkozzatok!

2019. júl. 18. 17:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig így van.

Ha nekem lett párom akkor bevallom én hanyagoltam a barátnőim, ha valamelyiknek párja lett akkor meg ők engem. Ez szerintem természetes, aztán elmúlik. Nem kell irigykedni rá.

Egyébként, ha a tini kategóriába írod akkor lehet nem csak sértegető válaszokat kapsz.

2019. júl. 18. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Ez a kérdés nem a felnőtt párkapcsolatok kategóriába való, akkor sem ha a haverod elmúlt 18. Ez ugyanis teljesen tini probléma
2019. júl. 18. 18:19
 9/15 A kérdező kommentje:

Nagyon sok embernek sz@r a felfogasa xd.En orulok,hogy boldog,de mikor szomoru miatta en vagyok ott mellette stb

“Néha mikor változik a helyzetünk,másképp bánunk azokkal az emberekkel,akik az első naptól kezdve értünk éltek.”

Ez elmond mindent.

2019. júl. 18. 18:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves #8 akkor ne valaszolj,teged se ertelek.Ezt a felesleges izet miert irtad ide?
2019. júl. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!