Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hűl ki egy kapcsolat? Miért unják meg egymást az emberek?
Nem tom a miénk még nem hült ki 12éve
De azért majd viszanézek miket irtak
De sztem anyosok nem ärtatlanok ebben a kérdésben az biztos
Szerintem ennek egyik oka az is lehet,hogy túl sokat vannak együtt.A kapcsolat eleje még az újdonság élmény miatt (is) lángoló és heves, de ugyanazok a pillanatok amik korábban "újdonságnak" számítottak,egy idővel megszokottá,hétköznapivá válnak.Ezért mondják azt,hogy a hosszú és szenvedélyes kapcsolat titka a ritka találkozás. Akkor nincs időd "ráunni" a párodra ,minden másodpercet megbecsülsz,amit vele töltessz.Én két éve vagyok együtt a párommal, ritkán tudunk csak találkozni (1-2 hetente)és talán pont ezért még midnig ugyanolyan szenvedéllyel szeretjük egymást,mint az elején. Bár két év nem olyan hosszú idő.
És szerintem ez emberfüggő is. Nem szabad hagyni,hogy ellaposodjon a kapcsolat, mindig fel kell dobni valamivel a szexet is meg úgy általában a hétköznapokat.Ehhez mindkét félre szükség van. Bár szerintem az pl normális, ha jó sok együtt töltött év után a szerelem átalakul egy nagyon erős szeretetté, ragaszkodássá,amiben a szenvedély már nem olyan meghatározó.
Érdekes ez a megunják egymást dolog,mert én pl.már 7 éve vagyok együtt a párommal,és ilyesmiről szó sincs.
Ahol kihül egy kapcsolat,ott a felek valószínűleg eltávolodhatnak egymástól.Keveset vagy alig beszélgetnek,egy idő után más utakon járnak,kevesebb lesz a közös téma,jönnek a veszekedések rosszabb esetben és még lehetne sorolni.De ez se törvényszerűen kell,hogy így legyen minden kapcsolatban.(De sajnos néha megeshet ez is).
nekem az a személyes véleményem hogy szerintem azért unják meg egymást az emberek, mert
1. Vagy túl keveset/sokat taliznak
2. Vmelyik fél elkezd kifele kacsintgatni (rosszabb esetben mind2)
3. vmi ellaposodik (pl: szex, vagy már nem dumálnak annyit, nem beszélik meg a problémákat)
De mondjuk ezt a kérdést azért írtam ki mert kiváncsi voltam mások véleményére is! Amúgy egyet értek az elöttem hozzászólókkal. de mondjuk egy hosszú kapcsolat titka szerintem nem az h keveset talizzanak, hanem minél többet csak ha már úgy érzik sok a másikból akkor tartsanak vmennyi szünetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!