Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorisággal kell találkozni hogy ne unják meg egymást a párok?
Szerintem ez hülyesség, hogy megunják az emberek egymást.
mivel gondolj csak bele. Elöbb-utobb összefogtok költözni. Akkor hogyan nem fogtok találkozni?! Én párommal 3 éve együtt élek. Naponta több órát együtt vagyunk sokszor. De ha például nem tudunk beszélgetni napokig. Akkor az nagyon hiányzik. Ugyhogy szerintem találkozattok minnél többet.Így meg lehet ismerni a másikat, leginkább.
Én nem értek egyet azzal, hogy a boldog párkapcsolat titka a ritka találkozás lenne, a kevés együtt töltött idő. Ha jól esik, találkozzatok akár minden nap, önmagában ettől nem fog laposodni, romlani, stb. a dolog, szerintem inkább csak jó lesz ettől a kapcsolat, több lesz a közös élmény, közelebb kerültök egymáshoz. Ha meg hiányoznátok egymásnak, ha ritkábban látnátok egymást, pláne hülyeség lenne ritkítani a találkozásokat.
Abban amúgy sem hiszek, hogy egy kihűlt kapcsolat újra felforrósítható lenne a találkozások ritkításával - de úgy látom, esetetekben nem áll fenn a kihűlés veszélye. Nem törvényszerű, hogy az emberek x idő után megunják egymást, ettől nem kell félni, ha semmi jel nem utal erre, pláne nem.
Szüneteket mesterségesen nem kell beiktatni, de ha a másiknak programja van, hadd menjen. A feleknek kell hoyg legyen némi privátszférájuk, de ez heti 3-4 találkozás mellett (de akár több mellett is) bőven meglehet. Pl. barátaival töltött idő -velük sem árt foglalkozni- nyaralás családdal, egyedül olvasni, tanulni, stb. Tehát valamennyi szünet néha magától is adódhat, nem kell direkt csinálni.
Hello. Hülyeség szerintem hogy az lehet a baj egy kapcsolatba hogy sokat vannak együtt. Én lassan 4éve vagyok a barátnőmmel, minden nap találkozunk, havonta olyan 2-3 szor nem tudunk csak.
Vannak problémák persze de ez inkább a személyiségünkre vezethető vissza... Nem arra hogy mennyit találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!