Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok a tanarommal csinalhatnak valamit a szüleim?
Nagyon mergesek voltak mikor megtudtak.18L
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és ő is szeret engem. Lefekudtunk már 2x
#7 Egyértelműen törvénybe ütközik rádbízott diákkal kamatyolni tanárként. Erőpozícióban vagy, intézményi és oktatási-nevelési kötelezettségeid vannak. Felőlem aztán az dug 16 vagy 18 éves lányokat aki akar (én is szoktam, pedig nem vagyok már huszonéves sem) de diákot attól még bűncselekmény.
2019. júl. 18. 16:50
12/21 anonim válasza:
Az az ember nem való tanárnak, ha ilyesmit megenged magának. Remélem a szüleid szólnak, és eltávolítják onnan azt a pedofil állatot. Egyáltalán milyen tanár az aki nőként tekint a gyerekekre. Beteg.
2019. júl. 18. 17:43
13/21 anonim válasza:
Kérdező, az én környezetemben 3 középiskolai tanár-diák viszonyról tudtam, 2 férfi tanár és diáklány, és egy tanárnő és fiú tanuló. Mindháromból házasság lett a következő 1-2 évben.
Ja, ez még egy normálisabb korban volt anno, az 1980-as években, amikor senki se csinált ügyet az ilyesmiből...
2019. júl. 18. 18:21
14/21 anonim válasza:
Ez a kérdés kamu. Ilyet nem lehet. Tényleg kirúgják a tanárt ilyenért. Ezt a tanár is tudja. Közismert, hogy ilyet nem lehet csinálni.
2019. júl. 18. 18:24
15/21 anonim válasza:
Amúgy azt én se értem hogy ha van még egy éved, miért nem lehet kibírni...
Plusz értelmes FELNŐTT ember belátja hogy ez nonszensz és igen, elvesztheti az állását ha ez kitudódik.
Anno amikor gimis voltam nálunk is volt egy csaj, eggyel felettem járt, összejött az énektanárral csakhogy a tanár (emiatt és más miatt is) addigra elment máshova tanítani.
Kirúgják emiatt és akkor szerinted milyen iskola fogja alkalmazni ha botrány lesz belőle?
2019. júl. 18. 20:46
16/21 anonim válasza:
Értelmes felnőtt (18+) ember nem tűri el, hogy a szülei "csak jót akarva" beleugassanak a párkapcsolati-szexuális életébe... Kérdező, én közölném a szüleimmel, hogy ha - a bizalmammal visszaélve - bármit is kavarni kezdenek, akkor viszlát, és holtuk napjáig nem nyitom rájuk újra az ajtót...
Egyébként egyszerű a megoldás - persze, ha normális az iskolavezetés - a ti osztályotokat leadja a tanár, azt jól van...
2019. júl. 18. 21:14
17/21 anonim válasza:
16. Aha, persze. Majd a tanuló viszonya miatt fogja az iskolavezetés átszervezni, hogy melyik tanár melyik osztályt tanítsa. Te hol élsz? Tanulni jár az iskolába az ember, nem a párkapcsolati életét fogják ott kiszolgálni! Ébresztő!
2019. júl. 18. 21:24
18/21 anonim válasza:
Utolsó, az általam ismert egyik esetben pontosan ez történt... igaz, az még egy sokkal szabadabb, normálisabb világban volt... (1982)
2019. júl. 18. 22:52
19/21 anonim válasza:
Ez a kérdés kamu. Nincs olyan, hogy tanár-diák viszony. Többen leírták, hogy emiatt a tanárt nagy eséllyel elbocsátják. Minek kell ilyen kamu kérdésekkel traktálni a népet?
2019. júl. 18. 23:21
20/21 anonim válasza:
18. Hát az valami nagyon szar iskola lehet, ahol azt veszik figyelembe, hogy milyen szerelmi viszony van a tanár és a diák között. Tanulmányi célokkal sem cserélgetik csak úgy a tanárokat, még kérésre sem, csak mert egyik tanár nem tetszik egy-két diáknak, pedig tegyük fel, tényleg nem tanít jól. A diákkal szerelmi viszonyt ápoló tanárt elbocsátják, nem pedig még támogatják, hogy még jobb legyen nekik. Viccnek elmegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!