Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt buliztam a tanárommal. Szerintetek mit tegyek?
Van az egyetemünkön egy 28 év körüli tanárom, aki mindigis nagyon tetszett(persze, kinek nem). Nem tipikus helyes pasi, csak kb. ő az egyetlen fiatal, ezért mindenki odavan érte.
A lényeg, hogy én elég jó vagyok a tárgyában, és rengeteget viccelődik velem órán, mert tudja, hogy én jó vagyok(idén vagyok végzős, matekos tárgyról van szó, tehát nem könnyű).
A szakomról páran elmentünk egyik hétvégén kocsmázni, és tök véletlen összefutottunk ezzel a tanárral és a haverjaival, akik már jó állapotban voltak(nem volt ak részegek, csak becsiccsentve). Oda jött hozzánk beszélgetni, majd elkezdett velünk táncolni a haverjaival. Minden barátnőmet végigtáncoltatta, engem meg észre sem vett. Olyan rosszul esett ez, hogy kimentem elszívni egy cigit, és utánam jött és megkérdezte, hogy ezt nem szabad mert a tanítványa vagyok, majd visszament táncolni a többiekkel. Én ezt azóta nem tudom hova tenni. Nem közeledtem felé, semmit nem csináltam, a barátnőimmel meg táncolt, és az egyik barátnőm szintén a tanítványa.
Utána visszakísértek minket a koliba, és haza mentek, hogy majd órán találkozunk.
Szerintetek? Nekem ez olyan hihetetlen meg furcsa.
"Nem tipikus helyes pasi, csak kb. ő az egyetlen fiatal, ezért mindenki odavan ért"
Asszem pályát tévesztettem...
Semmit nem tehetsz, ő a tanárod.
Maximum annyit, hogy ha végzős vagy, kivárod, amíg más nem a tanárod és ha úgy van, akkor már lehet.
Nekem is volt hasonló, 2 évvel az után hogy végeztem a sulival, összekeveredtem a volt tanárommal, aki már a suliban is tetszett. Akkor már nem volt ez gond.
Sőt, van ismerősöm,a ki érettségi után összejött a volt tesitanárával és már családjuk van.
Ki kell húzni ezt a pár hónapot.
Azta. :) A leírás alapján bejössz a tanárnak de nem él vissza az alá- és fölérendelt viszonnyal és uralkodik magán.
Megy neki a respect, ha ez így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!