Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyom volt a tanárommal, nem tudom mit tegyek?
Neked nem viszonyod volt, hanem egyszer dugtatok.
Apád lehetne.
Függetlenül attól, hogy ez elég kamu kérdésnek tűnik a felsőoktatásban már nem rúgnak ki ezért senkit. Mindenki felnőtt ember. Sokaknak bármennyire is hihetetlenül hangzik és mesebeszédnek tartja az ilyen sztorikat a valóság az, hogy ilyenek tényleg vannak. Egy időben én is azt hittem, hogy ezek a dolgok nagyon ritkák, megeshetnek, de alig. Mindez addig volt így amíg jó ismerettségem nem lett oktatásban részt vevő egyénnel.
Fiatal csajok százai akik éppen kiszabadultak az élet mezejére. Közülük azért akad néhány tucat akik jó bulinak tartják lekúratni magukat valamelyik oktatóval. Még a jobb jegy sem kell nekik, egyszerűen elég a kaland. Nem mindenkinek csak a tanulásról szól az egyetem. Sokan kúrnak, szopnak, basznak, isznak, buliznak és néha tanulnak.
Lehet nem szép tőlem, de leírom. Igazából semmi titkolni való nincs a dologban. A kérdező elmondta nekem, hogy ő nem olyan lány aki csak úgy dugogat akárkivel vagy a tanárával.
Ezt csak azért írtam le ide, hogy lássátok, nem csak a ribiket és a könnyűvérű csajokat húzzák faszra az oktatók, akár 47 évesen is, hanem a szende, erkölcsös, jó kislányokat is.
Dugni akartok akkor menjetek egyetemi tanárnak, oktatónak.
ez ciki.
azelőtt kellett volna gondolkozni, hogy széttetted neki.
menjél, szedjél össze egy sugar daddyt, ott legalább üzleti alapon megy, itt meg meg lettél vezetve.
de te is hibás vagy.
kis ribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!