Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehat en vagyok egyedi, vagy ez az igazsag? (Minden lent)
Figyelt kérdés
21 eves vagyok es ferfi. A kerdesem egy kisebb elkeseredes alkalmaval fogalmazodott meg bennem. Nemsokara eljon a harmadik ev kezdete annak, hogy nincs baratnom. Faluhelyen lakom. Kevesen vannak erre, meg tarskereson is, mert az orszag legszelen elek. Tobb dolog igaz, valogatos vagyok. Mert en nem szeretnem, ha a leendom cigizne, vagy mellettem, nelkulem bulikba jarna. En vagyok az az egyedi, aki senkinek sem kell, vagy a tarsasag borult el, amelyben elek? Aki bovebb valaszt irna, kerem privatban tegye.2019. júl. 14. 21:46
1/4 anonim válasza:
Nem, nem vagy annyira egyedi, ez az igazság.
2/4 anonim válasza:
"vagy mellettem, nelkulem bulikba jarna."
Szánalmas vagy. Az önbizalomhiányodat erősítsd. Olyan nincs, hogy megtiltod neki, hogy nélküled elmenjen mondjuk a barátnőivel ide vagy oda, vagy bulizni.
A kapcsolatfüggőség sose jó, ha 0-24-ben egymás nyakán lógtok. Mindenkinek jár az énidő, a szabadidő, mikor azt csinál, azzal, akivel akar.
Tanulj meg bízni magadban és úgy a másikban is tudsz majd. Nem kötheted meg, hogy hova menjen és kivel. BIZALOM!
3/4 anonim válasza:
Semmi egyedi nincs benned, egyszerűen nem vagy összhangban a környezeteddel.
20/L
4/4 anonim válasza:
Nyugi, ez egyáltalán nem ritka. Én kapásból sorolok neked 15 srácot 23 és 25 év között akiknek évek óta nincs kapcsolata. Ráadásul úgy, hogy egyetemre járnak és nem egy faluban tengődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!