Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés szeretni, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szeretni, ti mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy senki és semmi nem létezik, csak ő! Semmire nem tudok figyelni, mert mindig rá gondolok!Reggel az első gondolatom ébredés után, este az utolsó mielőtt elalszom. Ha meglátom kiugrik a szívem a helyéről!"

Hmmm... nem. Szeretni nem ez. Ezt a szerelemérzést eleinte, néha több ideig elhúzódóan tudod érezni, de már akkor sem egészséges. Mi az, hogy nem létezik más rajta kívül? Mi az hogy csak rá tudsz gondolni? Együgyű vagy? Szeretni, kitartóan szeretni bonyolultabb egy kicsit.

2019. júl. 12. 09:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha valóban meg akarod tapasztalni az igazi szeretetet , ahhoz hinned kell ISTENBEN , igent kell mondanod JÉZUS Keresztáldozatára ! És mind jobbban be kell fogadnod ISTENT a szívedbe , Aki maga , a SZERETET ! Akkor majd megérted milyen az amikor szeretsz ! De amíg itt a földön élünk soha nem teljesedhetünk ki a szeretetben , viszont folyamatosan gyarapodnunk kell , és ezen az úton járni . Imáinkban mindig kérni kell JÉZUST hogy tanítson szeretni , és imádkozni , tökéletesítse a szeretetünket . A másik az hogy a szeretetet a megbocsátást , a bűnbánatot satöbbi jó dolgokat , ha átérezzük , az egy plusz naaagy kegyelem ISTEN részéről !!! Sokszor meg van , aztán eltűnik , és így váltakozik , de nem lehet mindig pusztán az érzéseinktől vezettetve élni ! Mert van hogy megcsalnak az érzéseid ! Van hogy jó úton tartanak . De hogy meg tudd különböztetni a jót a rossztól , ehhez megint csak ISTEN ismeretére van szükség ! Minden ami jó ebben a földi életben , az töredékes . És nekünk a szentség , az az a tökéletesség útján kell haladni ISTEN felé . Ne értsd félre ! Nem egoizmusról van szó , pont nem ! Hanem nekünk Keresztényeknek nem szabad lejjebb tenni a lécet , mint a tökéletes ISTEN ! És bár soha meg sem közelíthetjük ŐT itt a földön a tökéletességben , de Ő mégis közösséget vállal velünk emberekkel ! A mi feladatunk hogy ŐT , Aki a SZERETET , egyre jobban megismerjük , és befogadjuk a szívünkbe , hogy a tökéletesség útján folyamatosan közeledve felé , egyre jobban tudjunk szeretni mindenkit , ISTENT pedig imádni ! Egyedül ISTENT szabad imádni , ha más dolgokat , embereket imádsz , az bálvány imádás , és az a pokollal jár , és hidd el nekem mi nem a pokolba akarunk kerülni ,hanem a Mennybe :) De hit nélkül nincs miről beszélni ! Hit által kapod meg a SZENTLELKET , Aki megvilágosít , és utána már megérted és ujjongsz azon amiiben , bocsánat , Akiben eddig esetleg nem hittél , vagy csak lagymatagon ! Nem szabad felcserélni a sorrendet , amely így szól Szent Ágoston által : Higgy hogy értés , érts hogy higgy . Ha felcseréled , akkor előbb értsem meg aztán majd elhiszem , mert ha szerintem nincs értelme akkor nem hiszek benne --- na ez az ateizmus lényege , az ésszel kizárják a hitet ! Nem akarják elfogadni hogy kizárólag hit által kapod meg az isteni bölcsességet , melynek révén , meglátod az igazságot , és így nyilvánvalóvá válik a kísértő hazugság áradata amit azért talál ki , hogy eltérítse az emberiséget ISTENTŐL és hogy elkárhozzanak a lelkek . Egy velejéig romlott és gonosz lélek ! Szóval a megoldás a hit és a Szeretet ! Egyik a másik nélkül nem fog növekedni , lehetetlen , kérni kell ISTENT hogy segítsen ! :) Szimbiózisban növekszik a kettő , aztán a végén mikor belépsz a Mennybe ( reméljük ) , akkor csak a szeretet marad , mert ott már nem lesz szükség hitre sem semmi másra ! :) Egyébként értelemmel felismerhető hogy ISTEN van ! Csak az emberek sokan ( ateisták ) erre nemet mondanak , legbelül mindenki tudja jól hogy van ISTEN , ehhez nem kell hit , ahhoz kell hit hogy kövesd ŐT , és a megpróbáltatásokban ne vádolj mert az a sátán tevékenysége , hanem álld sarat és meg lesz a gyümölcse , csak légy KITARTÓ , mert semmilyen szenvedés nem mérhető azzal hogy egy örökkévalóságon át a Mennyben leszel egy hatalmas mennyei társadalomban , magával , a SZERETETTEL ! :) Ezt nem adta meg ISTEN az embernek hogy felfogja mennyire jó ott , de a hit által érzi hogy Valaki hívogat , egy valami nagyon különös és titokzatosan , teljesség felé , Akit tudta alatt mindenki keres , csak hit által lesz tiszta a cél !!! Ha vakon keresed a viláági dolgokat ( bálványokat ) akkor azokat találod meg , ha pedig a hit fényénél egyre inkább megvilágosodva keresed a Szeretetet , akkor ŐT fogod megtalálni ! Az egyik a Mennybe vezet a másik a pokolba ! Mit választasz ? Szabad akaratot ajándékozott ISTEN pont azért hogy szabadon szerethessünk , csak az a kérdés kinek mit jelent a szabadság ! Megint ide lyukad ki az ember hogy a hit nélkül , s így a bölcsesség nélkül soha nem láátja meg az igazságot , és amit az egyén gondol hogy szerinte mi az igazság , az az igazság , DE HÁT EZ ÖNMAGÁBAN HAZUGSÁG ! Mert az hogy valaki valamit elgondol hogy az a jó , az az igaz , az mág attól nem biztos hogy úgy van ! Ugye ez tiszta ! Az ős bűn óta az ember torz igazság képe van jelen . Ezt világosítja meg a hit által befogadott SZENTLÉLEK . Aztán pedig , legyen világos mindenki számára hogy a hit és a Szeretet nem egy érzés csupán !!!!!!!!!!!!!! Mert akkor a drog mámora is szeretet volna , ( például ) de ez ugye hazugság !!! A Szeretet és a hit , meg a megbocsátás , a bűnbánat , ... akarati kérdés !!! És ez jó ! Küzdeni kell érte ! Van hogy könnyen megy , van hogy szenvedéssel jár , nem is kicsivel , de a szenvedésben tisztul az ember , akkor mindig közelebb van ISTENHEZ , bár ISTEN olyan közel van az emberhez hogy nem is gondolnánk , csak az ember tart távot rossz döntéseivel ! A Szeretet , ahogyan a hit is cselekedetekben kell hogy megnyilvánuljon !!!!!!!!! Különben hamis ! ELMÉLKEDNI , ELMÉLKEDNI és ha ez meg van , akkor ELMÉLKEDNI .... így sokszor az ima kellős közepében találja magát az ember ! Nem ilyen gyanús szekták meg buddha meg allah meg mindenféle torz isten kép világ , hanem Kereszténység ! Na jó , holnap utánig tudnám hirdetni az igét , de végezetül , ha megfogadod végy a kezedbe egy katolikus Bibliát , és nyisd fel az első Korintusi levél 13. fejezeténél , és ott megtalálod a Szeretet himnuszt , majd elvezet téged hogy megértsd miről is van szó ! Kívánom hogy ismerd meg a SZERETETET , mert a SZERETET nem valami , hanem valaki , Aki most azt üzeni neked ( ezt sugallja a szívembe ) : " Aki keres , az talál " ... Tudod hol találsz ! .. Tudod hol találsz :)
2019. júl. 12. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja és még valami fntos : Az a fontos hogy te szeress , persze hogy vágyik az ember a szeretetre , de az a fontos hogy TE SZERESS minden áron , de ne érts egyet a bűnnel , példa kát azonos nemű ember közt nincs szeretet !!! Az egy torz jelenség , de ISTEN mégis szereti őket is , még egy sorozat gyilkost is ugyanúgy szeret mint bárki mást , de a bűnt legyen az paráznaság vagy gyilkosság vagy bármi más , mélységesen elveti és megveti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a KRISZTUSI Szeretet , Ő maga a Szeretet ! Nem azért szeret mert olyan jók vagyunk !!! Nézz csak körbe a világban ! Hanem mert ISTEN , az embert szereti , teljesen külön látja a bűntől ! Ígylehetséges és kell még az eelllneségeinket is szeretni , sőt ez az igazi nagy próba hogy érdemes vagy e a Mennyre ! ! ! Mindannyian bűnösök vagyunk ! De ISTEN mégis Szeret ! Nekünk is szeretnünk kell egymást , ÚGY ahogy Ő ! És nem szabad lejjebb tenni a lécet ahogy mondtam ! De ne ragadj bele abba hogy téged szeressenek , mert el tud menni egy szélsőséges önzésbe az egész ! Szóval a Szeretet nem csupán egy érzés , ez rossz nyom ha azt hiszed ! Az egy következmény lehet . Na jó tényleg mennem kell ... minden jót !:)
2019. júl. 12. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Azt érzem olyankor , hogy egy kicsit a Mennyben vagyok már itt a földön is .
2019. júl. 12. 13:14
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogy szerinted és még más emberek szerint nem ő a legszebb meg a legjobb, de szerintem igen. Mit nem lehet ezen érteni? Hadd döntsem el hogy nekem a párom tetszik a legjobban, egyéni ízlés dolga. Ha te csak beéred a barátnőddel, az meg a te dolgod.
2019. júl. 12. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Te ne haragudj már uccsó kommentelő hogy megkérdezem, de te melyik válaszra reagáltál , vagy milyen kérdésre ! Szerintem nem egy filmet nézünk ahogy szokták mondani . illuminált állapotban vagy ? A te kommented kakukk tojás nem is kicsit . olyan mint ha azt kérdezném mennyi az idő és te azt felelnéd gulyás levest túrós csuszával .
2019. júl. 14. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Ezek szerint még sosem éreztél szeretetet , és azt sem tudod hogy téged szerettek e valaha ? És hogy hogyan kell szeretni . Vagy hogy képes vagy e ? Jó hír ! : Mindenki képes szeretni !!! Akarati kérdés . Ez biztos ! És van valaki , aki mindenkit szeret feltétlenül , és ezt a valakit kell megismerned ahhoz , hogy szeretni tudj ! Ő JÉZUS
2019. júl. 14. 16:29
 18/20 anonim ***** válasza:
És az is igaz hogy nem csupán egy érzés a szeretet , hanem egy személy . ISTEN a SZERETET ! Találd meg ŐT és minnden rendben lesz !
2019. júl. 14. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Most a 16-osra reagálok:

A 10-esre reagáltam, ami az 5-ösre volt válasz. Na remélem érthető:)

2019. júl. 14. 19:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 19-es ! Na de honnan kellene tudni azt hogy te több sorral előbbre reagálsz , ami ráadásul még több sorral hátrábbra válasz ? Értem hogy folytatólagosan ment a párbeszéd , és azt is hogy a karakterek miatt oldalváltás volt , de az legyen világos hogy ha a te fejedben van egy képlet , és fejszámoló versenyt játszotok , akkor aki csatlakozni akar , annak gondolatolvasónak kellene lennie . :) Értesz engem ? Szóval ahogy ügyesen segítettél abban hogy felismerjem hogy meg vannak számozva a kommentek , mert alig látok el a képernyőig ,és nem fedeztem még fel hogy a sarokban meg vannak számozva a kommentek ,( csak pár napja regisztráltam ) úgy légy máskor is figyelmes , és mindig jelöld hogy kire reagálsz , vagy válaszolsz , hogy be tudjon kapcsolódni más is , és átlássa a dolgot , mert ennyi karakter után , és a sok hááát hogy finoman mondjam szűk látőkörű emberke után , nehéz ... és nem olvasol el egy tüdőre 85848848949 karaktert , hogy hozzászólj . Én legalább is nem mindig , ... én általában csak a kérdést olvasom el , és arra reagálok ! Szerintem ez a fontos , de amely komment szimpatikus , vagy valami oknál fogva úgy gondolom hogy arra reagálni szeretnék , akkor megteszem ... , de hogy értelme legyen mindig jelzem az idézőjeles megoldással hogy kinek a kommentjére reagálok , másképp ugye lehetne sakkozni , meg 8348585 karaktert olvasni , ha csak nem az előző , vagy közeli komment . De mostantól hála neked sokkal könnyebb lesz így hogy csak egy számot kell írnom ! Kösz ! Tényleg . Egyébiránt a szűklátókörűséget nem kifejezetten ennek a kérdéskörnek a kommentjeire írtam , hanem általában a gyak.kérd.hu-ra értettem , és arra hogy egy csomó kérdéshez hozzászólok , 885858 karaktert átolvastam és betévedek egy másikra , nem garantált hogy átolvasom az egészet , főleg ha jó pár oldal van már , csak hogy beírhassak valamit , hanem fogom , elolvasom a kérdést , és ha akarom írok valamit ... ennyi .
2019. júl. 16. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!