Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szeretni valakit hosszú távon?
Üdv. Sztem nagyon jó. Mégpedig véleményem szerint azért, mert az már nekem valahogy egy letisztultabb forma. Nincsenek akkora szélsőségek, ritkábbak a nagy kilengések, valahogy olyan... stabil és pozitívan nyugodt az egész. Nyilván itt az egészséges párkapcsolatokról beszélek és nem arról, mikor unalmas, szar és mégsem tesznek semmit a felek.
Ilyenkorra már jó eséllyel ténylegesen ismered a másikat és el tudod fogadni a hibáival együtt. Itt már nincs kényszer, hogy az ember mindenáron a jobbik oldalát akarja állandóan prezentálni.
Szerintem nem lángolhatsz pl 20 évig folyamatosan. És nem is igénylem mindig. Inkább vannak olyan szakaszok, amikor ismét intenzívebben érzek iránta, máskor nyugis az egész.
Volt már, hogy hiányzott a lángolás 1-2x, igen. De ahhoz, hogy fenntarts jól egy kapcsolatot, azért folyamatosan tenni is kell, hogy ilyen ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!