Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés olyan tudattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés olyan tudattal élni, hogy te már nem szereted az exedet, az ő szívében viszont te vagy?

Figyelt kérdés
Nekem nem adatott meg ez az érzés, de érdekel, sok ilyet olvasni :D
2019. júl. 8. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudok vele mit csinálni, így gondolni sem szoktam erre nagyon. Majd elmúlik nála is.
2019. júl. 8. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem jó, mert nem szeretem az ilyen egyenlőtlenséget. Ráadásul nem is szakítottam, nem az exem. Nekem túl kényelmes kapcsolatban lenni, hogy kilépjek belőle.
2019. júl. 8. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Az ex az ex, ha vége akkor soha többet nem keresem, ahogy engem sem keresnek!

Minden nemű kapcsolattartás hazugság és önámítás (kivéve ha van gyerek)

2019. júl. 8. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Van olyan exem, akiről tudom, hogy házas vagy párja van, de azonnal ugrana, ha hívnám, mert azóta is kötődik hozzám (nem szerelem ez, nyilván).

Jó érzés, de nem használom ki.

2019. júl. 8. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Két olyan exem van, aki a szakítás után nagyon nehezen tudott túllépni. Egyikőjük nem is talált magának állandó partnert, csak futó kapcsolatai voltak. Nagyon örülnék, ha találna magának valakit. A másik exem nemrég megnősült. Időnként beszélünk, mert egyikkel sem haraggal váltunk el. Mindkét esetben én szakítottam, nem volt jó érzés, hogy még jóval a szakítás után sem tudták lezárni.

A fordítottja is megtörtént velem, hogy velem szakítottak és nekem volt mehéz túllépnem. Az az exem nagyon örült, amikor új kapcsolatom lett. Gondolom ő sem örült, amikor miatta szenvedtem.

2019. júl. 8. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nyilván minden esetben egy nehéz dolog, de ahogy előttem is írták nem tudsz vele mit csinálni. Anno amikor én szakítottam az exemmel rettentően nehéz volt a számomra a tudat, hogy ő még szerelmes belém és tudtam, hogy fájadalmat okozok neki. Nehéz is volt emiatt a különválás, mert ő szerette volna ha tartjuk a kapcsolatot amibe először belementem, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez így nem lesz jó és neki is jobb ha elfelejtjük egymást egy időre. Később, több mint egy évre rá megkeresett megint, de akkor is kiderült, hogy még mindig nincs túl rajtam és reménykedett benne, hogy összejövök vele újra. Persze sajnáltam őt nagyon, de tudtam jól, hogy én semmit sem tudok tenni, azért nem leszek vele, mert ő nem tud rajtam túl lépni ezt saját magának kell lerendeznie és saját magáért. Nyilván örülni nem örülök neki, hogy ez nehéz a számára, de magamat sem tartom emiatt hibásnak és nincs miatta bűntudatom, hisz ez az élet rendje.
2019. júl. 8. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
ilyen: ¯\_(ツ)_/¯
2019. júl. 8. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rossz volt.

Hónapok óta nem működött a kapcsolat, végül ő szakított velem, bár inkább közös döntés volt.

Aztán elkezdett irogatni, hogy még mindig csak én vagyok neki, 1 évvel a szakításunk után is verset küldött, hogy még mindig szeret. Én közben megtaláltam a páromat, akivel azóta is együtt vagyunk és az exel közel sem volt ilyen harmonikus a kapcsolatunk sohasem. Többször szóltam az exnek, hogy fejezze ezt be, nagyon sajnálom, hogy így érez és nem tudott továbblépni, de egyszerűen érzelmileg zsarolva érzem magam. És a párom felé is kellemetlen a szituáció.

3 éve szakítottunk, még mindig nem tudott túllépni, de már mérséklődött a helyzet.

2019. júl. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!