Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elhivok egy pasit valahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhivok egy pasit valahova (meginni valamit), és visszautasít, azt hogy kezeljem? Mit mondjak erre neki?

Figyelt kérdés
Hogy ne legyen égő, hogy koppantam.
2019. júl. 6. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
"Rendben, értem. Szia"
2019. júl. 6. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem biztos, hogy koppantál. Csak akkor nem ért rá.

Azért érdemes tisztázni, hogy az időpont nem jó, vagy sosem lesz jó. Voltak ebből már érdekes szituk :)

2019. júl. 6. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy az első írta. Elfogadni mosolyogni elsétálni. Nincs abban semmi ha visszautasít valaki. Akkor lesz égő ha hisztizik valaki vagy elkezdi terelni a dolgot mintha nem is azt akarta volna esetleg pitizik a dologért. Ha felnőtt módra elfofadja és a jövőben is tud normálisan viselkedni senkinek nem jut eszébe hogy égő lenne.
2019. júl. 6. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Próbáld értelmezni az adott szituációt! Talán nincs ideje, talán váratlanul érte a dolog, talán tényleg nem érdekli. Ha engem random nő ismerősöm a semmiből ilyesmivel keresne, én se biztos, hogy két "mi a f***sz van" között kapásból igent mondanék, még ha amúgy be is jön.
2019. júl. 6. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Mondd azt, hogy "rendben, esetleg máskor."

Ezzel nem sertidtel meg, nem tunsz ketsegbeesettnek. Nyitva hagyod, hogy ha szeretne, akkor legközelebb majd o fog meghívni. Te már ne hívd többet.

2019. júl. 6. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Így van ahogy a 3-as mondja. Egyáltalán nem ciki ha valaki vissza utasít nincs abban semmi. Megpróbáltad kész nem jött össze. Menni kell tovább. Mondjuk én annyit irnék csak, hogy rendben, szia.
2019. júl. 6. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

1. Csak egy ital lett volna, nem akartalak leitatni és megerőszakolni.

2. Pedig sokat jelentene ez nekem.

3. Komolyan kérdeztem.

4. Vicces fiú vagy.

5. Légy férfi! Hívj meg egy italra!

6. Te bánat! Egye ki a rák a szíved.

7. Rendben. Biztos anyuci már vár.

8. Ha elsírom magam, akkor se?

9. Jól van farpunci.

10. Sajnálom, akkor talán majd máskor.

2019. júl. 7. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!