Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magam sem tudom mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
7 hónapos kapcslatom van. Eddig minden rendben volt. Mikor vele vagyok nagyon jól érzem magam s mikor nincs mellettem alig várom hogy láthassam. Olyan érzés van bennem hogyha arra gondolok szeretem-e akkor a válasz rá hogy nem. Mikor megkérdezik hiányzik-e nagyon nehéz kimondani hogy igen. De belül pedig azt érzem hogy nagyon hiányzik s nem akarom elvesziteni. Vele akarom az életemet is leélni mert mindent megtesz értem. Ennyire sosem éreztem magam mellette boldognak. Segitsetek..félek hogy elveszítem.2019. júl. 4. 11:00
1/3 anonim válasza:
És hogy veszìted el?Mert az írásodból nem jött le vajon mi ad félelemre okot.
A másik kérdèsre meg azt mondom,hogy hagyd abba a saját érzéseid elemezgetését.Van értelme boncolgatni,hogy mennyire vagy odáig,érte,miért zöld a fů,ha jó benne fetrengeni...?Nincs,mit szopatod magad?
2/3 anonim válasza:
Minek gondolkodsz ezen? Hiszen írta, hogy belűl azt érzed hiányzik, nem akarod elvesziteni, boldog vagy vele. Mi a probléma? Túl sokat agyalsz? Felesleges! Ez az amit ha befejezel megszűnik és nincs probléma! Minek kreálni a problémákat ha valójában nincs is semmi?
3/3 anonim válasza:
Mert nem szereted, csak elvagy egy kapcsolatban, ahhoz ragaszkodsz, nem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!