Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak ő jár a fejemben, de?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ő jár a fejemben, de?

Figyelt kérdés
Életemben ő volt a 2. nagy szerelmem,nem jártunk de érezni lehetett a kémiát köztünk. Minden tavaly nyáron kezdődött, amikor megismerkedtünk a közös munkahelyünk által,viszont ahogy teltek a hónapok a kapcsolatunk is olyan hullámzó volt,egyszer a fellegekben volt,egyszer meg lent majd szép lassan elkezdtünk egyre kevesebbet kommunikálni,ami abból adódik,hogy az ő érdeklődése alább hagyott. próbáltam menteni a menthetőt és újra felkelteni az érdeklődését,néha úgy éreztem,hogy sikerült, azonban mostanra majdnem biztos vagyok benne,hogy mindennek vége. Viszont én még mindig szerelmes vagyok belé,mindenkiben őt keresem. Természetesen már nem írogatok neki,nem keresem mivel,ahogy ő sem keres engem. Mit tehetnék? Lassan fél éve őrlődöm,de nem tudom magamat túl tenni az egészen.
2019. júl. 2. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Ugyanilyen helyzetben vagyok, a munkahelyemen volt egy lány, akibe beleszerettem, de végül nem lett semmi, végül eljöttem onnan,de azóta is ezen őrlődőm, találkozni még már úgysem fogunk, mert már nem is kommunikálunk.
2019. júl. 2. 04:04
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Túl lehet élni ezt is. Én is túléltem ezt a "nagy szerelmet", amire azt hittem 2 évig, beledöglök.

Mostanra, messziről nézve, már nem is értem az egészet. Újra szabad vagyok lelkileg. Szóval túl lehet élni. De nagyon keményen szenvedtem én is, nagyon sokáig.. JA és nyilván el kellett magam határozni és kizárni az illetőt az életemből. Ma már nem gondolok rá egyáltalán, és nem vált ki érzéseket. (Sose hittem, hogy ezt el tudom érni..)

2019. júl. 2. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Közhelyes válasz: idő...
2019. júl. 2. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Fiúk! Nem lenne egyszerűbb megkeresni ezeket a lányokat és beszélni velük? Voltam hasonló helyzetben. Végig arra vártam hogy tegyen lépéseket felém, amiből tudom hogy ő is szeret.
2019. júl. 2. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyen könnyen feladni valamit??? Addig örlődtök, amíg késő nem lesz...
2019. júl. 4. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem hívod el valahova? Lehet úgy van vele, hogy nem szeretnél semmit mert nem hívod randira. Legyél kicsit tökösebb!
2019. júl. 24. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!