Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség a kapcsolatban. Minden szuper de van egy gondolat a fejemben. Más is gondolkozna így?
Azon lepődött meg, hogy ő semmi bántót nem gondolt bele a mondandójába.
32/f
Rendben, elfogadom, csak rögtön ez jutott róla eszembe, hogy milyen kár, hogy nem vagyok régebb óta részese az életének.
Második hozzászólást nem értem. Még friss a kapcsolatunk, nem hiszem, hogy azt bánná, hogy mellettem öregszik, inkább örül neki, hogy együtt vagyunk. Szerintem ugyanolyan helyes, jóképű férfi mint 10 évvel ezelőtt, mikor először láttam , sőt még sármosabbá tették a ráncai.
Nem értesz. Nem lebasztam hogy miért nem volt mellettem. Hanem van bennem egy ilyen érzés, hogy mennyivel klasszabb lehet annak a férfinak, aki azt mondhatja, hogy igen megöregedtem egy szupi nő oldalán, aki mellett minden célom és vágyam elérhettem és támogattuk egymást egész életünkben.
Nem azt mondtam hogy ez én lennék. Hanem hogy az milyen idilli és klassz lehet. És én még elmondhatom ezt mellette ha minden jól halad, de ő már most öregnek tartja magát, ergo én már kicsúsztam ebből a körből.
Nem azt mondtam, hogy lecseszted :D. Hanem hogy a valaszodbol kifolyolag, szerintem pl. o sem ertette, hogy mire gondolsz. A kerdesben ugy irtad picit, mintha magadra celoznal, aztan kiderül, hogy megsem, es amugy tök masra is gondolsz. Nokent nem igazan ertem ezt a kicsit kitekert gondolatmenetet, o pasikent meg kizartnak tartom, hogy atjojjon neki :D.
Ez a korkulonbseges kapcsolatok velejaroja, az egyik fel sosem fog a masikkak megoregedni. Ezen nincs mit bankodni, ilyen parral ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!