Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a kiszemelt férfi /nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kiszemelt férfi /nő eltűnik Facebookról és nem találjátok sehol, akkor mit éreztek és tesztek? Hogy és hol keresitek?

Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Felnövök.
2019. júl. 1. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Aki annyira érdekel, annak megvan a száma. A játszmázást meg leszarom.
2019. júl. 1. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Amit facebook előtt. A valóságban keresem, mint minden normális ember.
2019. júl. 1. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Eltűnik? Vagyis letilt...
2019. júl. 1. 12:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Nincs és nem is volt az ismerőseim között. Nem tiltott le, tuti!
2019. júl. 1. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
De ismeritek egymást a valóságban, vagy csak neten kukkolod?
2019. júl. 1. 12:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást természetesen.
2019. júl. 1. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy volt valami gyanús mozzanata, amiért a facebook algoritmusa problémásnak ítélte a profilját.

Lehet, hogy a profilja láthatóságát úgy módosította, hogy aki nem ismerőse, az ne láthassa.

2019. júl. 1. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:

A facén tartottátok a kapcsolatot vagy csak nyomonkövetted az oldalát?

Nem tudom mennyire/milyen módon álltatok kapcsolatban, szerintem csak nézegetted az oldalát. Ha ez így van akkor próbáld meg közös ismerősöm keresztül keresni, vagy ha az nincs, akkor ott ahol tanul/dolgozik.

Ha viszont a facén kapcsolatban álltatok, leveleztetek, és nem szólt,hogy törli az oldalát (ami nem azonnali), akkor ne keresd, vélhetőleg nem is szeretné,hogy megtaláld.

Mit értesz az alatt egyébként,hogy nem találod sehol?

2019. júl. 1. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, olvastam,hogy nem volt az ismerőseid között, de a face kapcsolattartás alatt a messengeren levelezést értem.

Nekem is van olyan pasi akivel a facén nem vagyunk ismerősök, de levelet már váltottunk, rám írt, válaszoltam, de nem szerettem volna,hogy az ismerősöm legyen ezért nem jelöltem vissza.

2019. júl. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!