Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan enyhithetnem a buntudatomat?
A legnagyobb hibat kovettem el:fajdalmat okoztam valakinek aki szeret.
Kapcsolatban voltam, bar szunetet tartottam a baratommal mikor talalkoztam egy barattal, (akinek elotte levo par napban szerelmet vallottam, ugy hogy kozben baratom volt..)Ugy ereztem hogy magyarazattal tartozom a fiunak, de nem ugy alakult ahogy akartam. Semmi testiseg nem tortent az este folyaman (!!) de hajnalig beszelgettunk es en szinte felkinaltam neki a lelkemet, bevallottam eveken at huzodo erzeseimet es elmondtam neki hogy vele szeretnek lenni, nekem o az igazi.Szornyu hiba volt, tudom nem szabad ilyet mondani egy ferfinak, de ha vele vagyok teljesen mas vagyok.A fiu ugy jatszott velem ahogy akar es az erzeseimmel is, tudom nem akart megbantani, nem is haragszom ra, oszinten bevallotta hogy csak “kihasznal”, de en hagytam neki.
Ezt kovetoen nem voltam eleg eros hogy szakitsak a baratommal, pedig ezek utan az lett volna a helyes dontes, hiszen o tudom hogy szeret es barmit megtenne ertem, tudom hogy sokkal jobbat erdemel. Szornyen onzo vagyok, nem tudom elengedni ot es hagyni hogy talajon egy lanyt aki megerdemli a szeretetet. Egyszeruen nem megy..
Napok ota sirva alszom el, nem tudom ot megcsokolni anelkul hogy gomboc lenne a torkomban, hatalmas buntudatot es fajdalmat erzek. Tudom megerdemlem es tudom hogy rengeteg negativat kapok majd a valaszoloktol, de nem birom tovabb, ugy erzem teljesen felemeszt, tonkretesz es kisert ez a hibam, nem tudok szabadulni tole..
Elveszitettem azt a bizonyos is, hiszen biztos o is szornyu embernek lat, ha ilyet teszek a baratommal, elveszitettem emiatt egy masik jo baratomat es elveszitenem a paromat is.. nem vagyok ra kepes
Ha mar szuneteket tartotok, meg masba vagy szerelmes, akkor miert akarsz meg abban a kapcsolatban maradni? Egyaltalan nem jo se neked, se neki. Felnott ember vagy, meghoztad a dontesed, vallald a kovetkezmenyeit!
43F
Az a baj, hogy a büntudatot azért érzed, mert te kitárulkoztál a harmadiknak és koppantál, nem azért amit a pároddal csinálsz ÉVEK ÓTA!
Szerencsétlen, remélem mielőbb észreveszi és ő rak ki téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!