Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan enyhithetnem a buntudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan enyhithetnem a buntudatomat?

Figyelt kérdés

A legnagyobb hibat kovettem el:fajdalmat okoztam valakinek aki szeret.

Kapcsolatban voltam, bar szunetet tartottam a baratommal mikor talalkoztam egy barattal, (akinek elotte levo par napban szerelmet vallottam, ugy hogy kozben baratom volt..)Ugy ereztem hogy magyarazattal tartozom a fiunak, de nem ugy alakult ahogy akartam. Semmi testiseg nem tortent az este folyaman (!!) de hajnalig beszelgettunk es en szinte felkinaltam neki a lelkemet, bevallottam eveken at huzodo erzeseimet es elmondtam neki hogy vele szeretnek lenni, nekem o az igazi.Szornyu hiba volt, tudom nem szabad ilyet mondani egy ferfinak, de ha vele vagyok teljesen mas vagyok.A fiu ugy jatszott velem ahogy akar es az erzeseimmel is, tudom nem akart megbantani, nem is haragszom ra, oszinten bevallotta hogy csak “kihasznal”, de en hagytam neki.

Ezt kovetoen nem voltam eleg eros hogy szakitsak a baratommal, pedig ezek utan az lett volna a helyes dontes, hiszen o tudom hogy szeret es barmit megtenne ertem, tudom hogy sokkal jobbat erdemel. Szornyen onzo vagyok, nem tudom elengedni ot es hagyni hogy talajon egy lanyt aki megerdemli a szeretetet. Egyszeruen nem megy..

Napok ota sirva alszom el, nem tudom ot megcsokolni anelkul hogy gomboc lenne a torkomban, hatalmas buntudatot es fajdalmat erzek. Tudom megerdemlem es tudom hogy rengeteg negativat kapok majd a valaszoloktol, de nem birom tovabb, ugy erzem teljesen felemeszt, tonkretesz es kisert ez a hibam, nem tudok szabadulni tole..

Elveszitettem azt a bizonyos is, hiszen biztos o is szornyu embernek lat, ha ilyet teszek a baratommal, elveszitettem emiatt egy masik jo baratomat es elveszitenem a paromat is.. nem vagyok ra kepes

2019. jún. 30. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megis mit varsz? Kapcsolatfuggo vagy. Hiaba tudod mi a helyes dontes nem leped meg. Addig nem is lesz jobb.
2019. jún. 30. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2019. jún. 30. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ki fog belőled ábrándulni ilyen viselkedéssel, nem kell sokáig sajnálni magad. Nekem nem kellene egy nő aki állandó sírásokban van és fogalmam nincs mitől. Ne aggódj intézed magadnak a dolgot
2019. jún. 30. 23:29
 4/7 Rockarc ***** válasza:
100%

Ha mar szuneteket tartotok, meg masba vagy szerelmes, akkor miert akarsz meg abban a kapcsolatban maradni? Egyaltalan nem jo se neked, se neki. Felnott ember vagy, meghoztad a dontesed, vallald a kovetkezmenyeit!

43F

2019. jún. 30. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a büntudatot azért érzed, mert te kitárulkoztál a harmadiknak és koppantál, nem azért amit a pároddal csinálsz ÉVEK ÓTA!

Szerencsétlen, remélem mielőbb észreveszi és ő rak ki téged.

2019. júl. 1. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsillag, a másik srác soha nem volt barátod, azok nem k*rnak le. Ha jót akarsz a kedves barátodnak, őt meg elengeded. Mást már nem tudsz, ezt elbaxtad.
2019. júl. 1. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, annak aki csak negativoskodott remelem kerul hasonlo helyzetbe es majd megtalasztalja hogy milyen ez es milyen ha epito velemeny helyett tovabbi leepitest kap.. a tobbieknek koszonom:)
2019. júl. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!