Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hisztrionikus párral mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hisztrionikus párral mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Elhagyta az apja még gyerekkorában és most minden férfihoz (munkatárs, főnök, haverjaim stb) úgy viszonyul hogy el kell csábítania és ki kell vívnia a figyelmüket...
2019. jún. 29. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Dikk....😂😂
2019. jún. 29. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Eleve miért jönne bárki össze ilyen emberrel? :D
2019. jún. 29. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos, mivel én írtam neked azt, hogy szintén ilyen problémával küzdöttem, a következőt tudom javasolni:

1. Vagy megszokod... aki ezzel a problémával küzd, azt általában csak a csábítás része érdekli, megcsalni valószínűleg nem fog.

2. Ráveszed, hogy forduljon pszichológushoz. Ez a személyiségzavar kiválóan kezelhető terápiával (sokak szerint az összes személyiségzavarok közül a legjobban).

2019. jún. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!