Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha rendszeresen járok majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rendszeresen járok majd prostikhoz, előbb-utóbb bele fogok szeretni az egyikbe? 39F

Figyelt kérdés
Jól megválogatom, hogy kihez megyek. Csak 25 év alatti igényes nők jöhetnek szóba. Most folyamatosan arra a nőre gondolok, akinél most voltam csütörtökön. Lehet már bele is szerettem?

2019. jún. 29. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Torokszorítóan szomorú, hogy 40 év alatt most tapasztalod meg először a "boldogságot"... az is kamu műanyag pénzen vett hazugság.
2019. jún. 29. 13:27
 12/17 A kérdező kommentje:
#11: Jobb mint a semmi.
2019. jún. 29. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszed massal nem ugy viselkedik mint veled?

Ez a szakmaja h az ilyen elkeseredett embereket az ujjuk kore csavarjak.

2019. jún. 29. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
A pénzedért kedves csak! Szerintem ebbe mást ne láss bele! Ez a dolga neki, hogy kedves legyen az ügyfeleivel...
2019. jún. 29. 16:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező tisztában van vele, hogy a pénz miatt viselkedik így a lány.

Ettől még ugyanúgy beleszerethet, az érzelmek nem logikusak.

2019. jún. 29. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Van egy haverom, aki totál reménytelen a nőknél, 45 éves, és minden rendezvényen rátapad a hostess csajokra, meg beszélgetni kezd a gyorséttermi eladó lányokkal. Ilyenkor fel van dobva, és lelkesen meséli nekem, hogy milyen aranyos, jófej csajok, úgy érzi, tetszik nekik.

Hiába mondom neki, hogy azért érzi úgy, mert ezért fizetik őket, és valószínűleg egy perccel a munkaidő vége után egy szót nem váltanának vele, ő kitart a naiv elképzelése mellett. És volt, hogy az utcán véletlenül összefutott egyik ilyen nővel, lelkesen üdvözölte, az meg úgy ment tovább, mintha észre se vette volna. A haverom ebből azt vonta le, nem ismerte fel. Reménytelen.

Se kürvába, se hostessbe, se más olyan nőbe, aki pénzért kedves, nem szabad beleszeretni (munkaidőben).

2019. júl. 8. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Csütörtököt mondtál?
2019. júl. 9. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!