Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit engedhet meg magának egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit engedhet meg magának egy ferfi?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális dolog ha a párom teszem hozzá férfi úgy viselkedik mint egy nő.Ha távol van alig keres ráadásul azt is megkapom tőle hogy ő jól el van nélkülem is a családjával,haverjaival.Ő menne ide menne oda de velem nem törődik én folyton felhivom beszélek vele akarhova is megyek sose zárom ki az életemből.

2019. jún. 27. 22:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én meghalnék vagy felkötném magam, ha a feleségem állandóan a nyakamon ülne, de a feleségem ugyanígy van ezzel: ő is felkötné magát, ha mindenhová vele mennék. Mi a házasságunk első napján megbeszéltük, hogy nagyon hosszú pórázra engedjük egymást, ebbe belefér a külön nyaralás, külön baráti kör, külön szabadidős programok sora stb. Mindkettőnknek igénye van a privát időre és programokra. A házasság nem arról szól, hogy két ember össze van ragasztva celluxszal, és egy lépést sem tehetnek egymás nélkül. Egy nőnek el kell döntenie, mi akar lenni: feleség vagy börtönőr. Egy férj ugyancsak nem uralkodhat a feleségén. Az én feleségem ezt énekelte el nekem az első napon:

És elveszthetsz, hidd el,

ha börtönbe zársz.

A fészkedből elszállok én.

Hogy megtarthass, az kell,

hogy hadd higgyem már,

az élet, mit élek, enyém!

Egy társ kell, egy barát,

ki megvéd, ki átölel,

ki megért és segít,

ha vigasz vagy tréfa kell.

De hagyja, hogy éljek,

szabadon, mint a lélek,

mert így vagyok csak én!

2019. aug. 22. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!