Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit engedhet meg magának egy ferfi?
Én meghalnék vagy felkötném magam, ha a feleségem állandóan a nyakamon ülne, de a feleségem ugyanígy van ezzel: ő is felkötné magát, ha mindenhová vele mennék. Mi a házasságunk első napján megbeszéltük, hogy nagyon hosszú pórázra engedjük egymást, ebbe belefér a külön nyaralás, külön baráti kör, külön szabadidős programok sora stb. Mindkettőnknek igénye van a privát időre és programokra. A házasság nem arról szól, hogy két ember össze van ragasztva celluxszal, és egy lépést sem tehetnek egymás nélkül. Egy nőnek el kell döntenie, mi akar lenni: feleség vagy börtönőr. Egy férj ugyancsak nem uralkodhat a feleségén. Az én feleségem ezt énekelte el nekem az első napon:
És elveszthetsz, hidd el,
ha börtönbe zársz.
A fészkedből elszállok én.
Hogy megtarthass, az kell,
hogy hadd higgyem már,
az élet, mit élek, enyém!
Egy társ kell, egy barát,
ki megvéd, ki átölel,
ki megért és segít,
ha vigasz vagy tréfa kell.
De hagyja, hogy éljek,
szabadon, mint a lélek,
mert így vagyok csak én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!