Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit engedhet meg magának egy ferfi?
Tehát.. ha jól értelmezem a párodat éretlennek gondolod amiért eljárkál a barátaival, miközben te is ugyan úgy megteszed ezt. Max annyi különbség van, hogy ő akkor is megy ha húzod a szádat amit amúgy nagyon is jól tesz mert abszolút nem jogos, hogy ezen ki vagy akadva.
Konkrétan ugyan úgy viselkedsz mint a párod de mégis úgy gondolod, hogy ő okozza a problémát a kapcsolatban. Gyönyörű. Tökéletesen megérdemlitek egymást.
Egyaltalan nem megyek nelkule sehova mert egy az nem is szeretek meg a szuleimmel is csak nagy nehezen megyek akarhova ha o nincs velem en nem erzem jol magam.
Mig o igen es egy cseppet sem veszi azt figyelembe hogy en nem azt akarom hogy ne menjen sehova hanem tudja ertekelni az idot mert teszem hozza 1 hónapba 2 napot toltunk egyutt a munka miatt es azert ha mar nem talalkozunk legalabb tudjak vele beszelni de ez is csak nekem fontos mint minden.
Ugyan ugy elfog hanyagolni sot megjobban mert egy fikarcnyi ideje sem lesz ram.
En meg uljek itthon mert o nem engedett el ahova éppen menni szerettem volna ha elmegyek meg leszedi a fejem hogy mit kepzelek magamrol.?!
"Pszichológiai esetek vagytok mind a ketten." Ez azért túlzás.
Inkább csak nem illetek össze.
Neki egy kis pincsi kutya kell, aki azt csinálja amit ő akar. Nekem meg vannak saját elképzeléseid.
Ne add fel magad. Ha most nem érzed magad jól a kapcsolatban, később se fogod.
Nem akar magán változtatni, sok lehetőséged nem maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!