Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki hogy irtóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy irtóra szerelmed vagyok belé és legyen a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindenki ezt tanácsolja de félek elmondani mert akkor a barátságunknak is oda lesz. De irtó imádom! Nem tudom miért de szeretem nagyon
2019. jún. 26. 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem Kell elmondani, hanem légy kétértelmübb, utalj többet a szexre, hozz fel szexuális töltetű témákat, amikor érintés egyre hosszabban, meg olyan helyeken ami nem feltétlen barátságos. Így mond el, S ne direkt szavakkal, mert a túl direkt megközelítés általában kudarccal végződik.
2019. jún. 26. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ezek után, hogy ilyen tökéletes jellemrajzot adtál mind magadról, mind a leányzóról, mind pedig a kapcsolatotokról, így a lehető legobjektívebben tudom azt mondani, hogy lövésem sincs. De ha elmondanád neki, egy baráti jó tanács: ezt az "irtó" szót irtóra hanyagold.
2019. jún. 26. 23:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a semmilyen segítséget
2019. jún. 26. 23:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem jött le a válaszomból, arra akartam utalni, hogy nyögj már ki valamit kettőtökről, mert elég nehéz úgy segíteni, ha konkrétan semmit nem tudunk. Hány évesek vagytok, mióta ismeritek egymást, mióta vagytok "barátok", milyen a kapcsolatotok... etc.?
2019. jún. 26. 23:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Kb feléve ismerjük egymást. 28 évesek vagyunk.Szetintem több van köztünk mint barátság de lehet én látok bele többet
2019. jún. 26. 23:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem *
2019. jún. 26. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Mondd el.
2019. jún. 26. 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a vallomasnal hatasosabb volna, ha inkabb meghoditanad, "felszedned" ot. Ha tobb van koztetek a baratsagnal akkor ezt a tuzet elesztgesd tovabb. Inkabb a tetteid beszeljenek, viselkedj vele ugy, hogy vallomas nelkul is egyertelmu legyen a dolog. ;)
2019. jún. 27. 00:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintem elég egyértelmű abból amit teszek érte.

Vagy mire gondolsz hódítás alatt?

2019. jún. 27. 00:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, hogy az szerintem kicsit furcsan hangzik, ha valakitol megkerdezik, hogy lesz-e a baratnod. Nem termeszetes. Persze akar mukodhet is, magambol kiindulva valaszoltam. Akinek ezt kerdeznie kellett tolem azzal sosem volt meg a vonzalom, akivel osszejottem az meg nem szorult ra, hogy feltegye ezt a kerdest. A leszel a felesegem az meno, a leszel a baratnom meg szerintem egy kicsit esetlen, kisiskolasok mondanak ilyet. Ferfiaktol se kerdezed, hogy lesznek-e a barataid...

Hoditas alatt teljesen hetkoznapi dolgokra gondoltam, mint randi, mely beszelgetesek, iszogatas kozben osszebujas, egymas szemebe nezes es csok. :D

2019. jún. 27. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!