Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Ha kapcsolatban vagyok sem tudom azt mondani, hogy örökké mert tudom ezt 18 évesen kijelenteni szinte hülyéség. Nagyon ritka akinek össze jön. Az esélyt megadom, de selytem, hogy mivel még előttem a fiatal felnőtt élet így nem élem bele magam. Segítsetek légyszíves :D

2019. jún. 26. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minek kellene ezt kijelenteni? De amúgy 18 évesen is meglehet találni úgy mond az ideálist, ha normális kapcsolatod van. Kalandokért nem mindig érdemes belevágni egy újba. Foghatsz ki sokkal rosszabbat is.

És ahogy sajnos elnézem a mai pasikat, ennek csak még nagyobb az esélye.

2019. jún. 26. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Csak nem mondasz olyat ami nem biztos hogy meg is valósul :)
2019. jún. 26. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
18 éves srác vagyok :D
2019. jún. 26. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Alapvetően persze, nem lehet ezt tudni előre. De nem lehet tudni 40 évesen sem, ez nem életkor kérdése.

Viszont egy kapcsolatban nem jó ez a hozzáállás. Egy kapcsolat sem azért fog életetek végéig működni mert erre rendeltetett. Ahhoz, hogy működjön rengeteg munka kell, és igen, 100%-os elköteleződés. Hogyha úgy állsz hozzá a kapcsolatodhoz, hogy hát lehet nem leszünk együtt örökre akkor nem fogod tudni a szükséges energiát meg munkát belefektetni. Úgy tudsz évekig 100%-ot adni a kapcsolatba ha elhatározod magadban, hogy ez bizony életed végéig fog tartani. Ezért dolgozni kell és elhatározás kérdése.

2019. jún. 26. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy nem jelentessz ki ilyesmit.. sōōōt éppen ez a helyes hozzáállás, ha nem úgy érzed, akkor ne tegyél hamis igéretet.

Én azt nem èrtem sosem, hogy aki nem gondolja komolyan, az minek hazudik olyant, hogy örökké, Tiszta gáz.

2019. jún. 27. 06:49
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 Lehet hogy még nem találta meg még olyan társat, akivel örökké együtt szeretne lenni, akivel komoly kapcsolatban van?? Amit leírsz, az teljesen helytálló egy komoly kapcsolatra nézve, de nem minden kapcsolat olyan.

Amúgy egyet értek abban, hogy ezt még nem 18 évesen kell eldönteni, van idōd még rá ilyen komoly kérdésekben tervezgetni.

2019. jún. 27. 06:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, értelmesebb vagy az átlagnál. A baj az, hogy sokan kedves hazugságot akarnak hallani és érezni.
2019. jún. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!