Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21/L és 42/F kapcsolat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21/L és 42/F kapcsolat. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 09:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
De miéért?
2019. jún. 26. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Apuka és lánya?
2019. jún. 26. 09:55
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom elképzelni, hogy a pénzen/szexen kívül más mozgatórugója is lenne egy ilyen kapcsolatnak.
2019. jún. 26. 09:59
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
Ha a pasas fiatalos, és jól tud dugni, akkor semmi gond.
2019. jún. 26. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

És mások tapasztalata alapján fogsz döntést hozni?

A 42 éves ffit egyértelműen a szex és a fiatalság illúziója mozgatja.

A 21 éves lány meg csak egyszerűen naiv, ha bármi többet gondol a dolog mögé.

2019. jún. 26. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Én 40-es vagyok. Én is fiatalabbak nézek mert a saját generációm nem teszik. Túl anyagiasak, felvettek egy csomó rossz szokást. Viszont 20-on éves egy kicsit fiatalnak tűnik.
2019. jún. 26. 10:22
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Ez is tartani fog valameddig,és őszintén szólva nem sokkal tovább,mint egy veled egykorùval.Mert így állnak.átlagban a dolgok manapság.Egyik jön,másik megy.Ùgyhogy szerintem tök mindegy.Ha 4 évig vele vagy,aztân annyi még akkor is van bőven időd mást keresni,család,vagy amire vágysz.Itt a férfinak lenne max min aggódnia.De lehet neki ez a korosztály jobban bejön.Szerintem nem nagy ügy,amíg nem az én pasim az aki ismerkedne veled.N36
2019. jún. 26. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Hadd találjam ki, a csávónak van egy saját vállalkozása (de minimum lakás, autó, jó állás), ám te az ártatlan kisfiút szereted benne :)
2019. jún. 26. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
6%
egy újabb Golddigger ^^ istenem a szülők!! a szülők a hibásak hát az apja helyébe megkérném a lányt, hozza le mutassa be vigyorogva "persze kincsem hívd el grillezni" és mikor odaér ott mindenki előtt egy jónagy büdös pofon a csávónak meg elmagyaráznám, hogy ha ennyire nyomorék és nem tud korabeli nőt összeszedni akkor menjen az anyukájához és majd ő eltartja.....mert egyszerűen életképteptelen....
2019. jún. 26. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
27%

"meg elmagyaráznám, hogy ha ennyire nyomorék és nem tud korabeli nőt összeszedni akkor menjen az anyukájához és majd ő eltartja.....mert egyszerűen életképteptelen...."

Miért is tesz ez egy férfit életképtelenné??Szerintem,ha egy 40-es pasi fel tud szedni egy fiatal kiscsajt(a mai 40-es többség külsejét nézve egész ügyes),akkor nagyobb a valószìnůsége,hogy van mit a tejbe aprítania. Személyiségre,külsőre,esetleg anyagilag.

N37

2019. jún. 26. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!