Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Labilis emberrel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Labilis emberrel mit lehet kezdeni? Voltál már ilyen emberrel együtt?

Figyelt kérdés
Hangulatingadozások, egyszer kedves utána meg elküld a fenébe.
2019. jún. 25. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
voltam igen. Rohadt gyorsan szakíts és lépj le mert tönkreteszi az életed.
2019. jún. 25. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Nem sokáig. Elég hamar le is tiltottam mindenhol.
2019. jún. 25. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Ki kell támasztani. Pl, stabil oldalfekvés.
2019. jún. 25. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Voltam ilyennel...megvolt az oka rá. Hogyis mondjam melette voltam támogattam .. .... felépült és meglépett tőlem. Pl :van egy külső aksi meg van a telefon. Ő le volt merülve én feltöltöttem közben én is merültem.Mikor 85%on lett kilökte a kábelem:)
2019. jún. 25. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szakítani kell vele. 1 évig voltam ilyen emberrel, tulajdonképpen engem sose bántott mert nagyon szeretett, max néha szavakkal, viszont mindenki mást igen. Elég komoly dührohamai voltak, szétvert mindent. Nem lehet ilyen ember mellett megmaradni és nem is szabad.
2019. jún. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!