Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy képes valaki egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki egy ilyen emberrel együtt lenni?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátnőm összejött nem olyan rég egy sráccal, aki hogy is mondjam.. nem éppen hozzáillő. A barátnőm mindig is kicsit visszahúzódóbb volt, nem annyira elmászkálós stb. A srác meg egyfolytában vulgáris szavakat használ, kb minden második szava csúnya, a barátnőm is mondta, hogy valami hihetetlenül brutális az ágyban minden figyelmeztetés ellenére stb.

Mindig nekem mondja el, hogy mennyire bántja, hogy ilyen, nem tudja neki elmondani, mert fél a reakciójától és hiába bátorítom, ha neki így nem jó, akkor lépjen, de semmit nem tesz.

Már a kapcsolatuk előtt is ilyen volt ez srác, nem tudom miből gondolta, hogy más lesz.. nekem pl eszembe se jutna ilyen emberrel összejönni.

2016. dec. 18. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Mártír típus a lány. Szereti magát sajnáltatni. Ha ki akarna lépni a kapcsolatból, kilépne
2016. dec. 18. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Tudod ezzel az a baj, hogy az első pofon lesz a követlező, amit el fog tűrni. Máris elindult a leejtőn. Sok erőt neki. Szüksége lesz rá.
2016. dec. 18. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki kéne szedni ebből a kapcsolatból, mielőtt tényleg pofon csattan ami után még jobban félne a barátnőd magától elhagyni. Minél előbb!
2016. dec. 18. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Rengeteg lány a szenvedésre van kódolva. Úgy látszik, ő is ilyen.
2016. dec. 18. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamiért csak összejött vele...
2016. dec. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!