Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már olyat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy talán nem a megfelelő emberrel vagytok együtt? Miért?

Figyelt kérdés

Az exemmel 3 éve szakítottunk, rengeteg vita miatt, valamilyen úton módon mégis kikötünk egymás mellett.

Nekem is volt párom, mégis a mai napig úgy érzem, van az exem és köztem között valami kapocs.

Neki most van párja, de nemrég rám írt, hogy mi újság velem, bár csak kedves ismerősként, semmi olyan nem volt. :) Barátnőjével volt is emiatt egy kisebb veszekedés, azóta nem beszéltünk. De most megint úgy érzem, hiányzik. :/ És hogy az ő érzései sem teljesen semlegesek irántam.

24L

2018. okt. 13. 18:21
 1/4 A kérdező kommentje:
*Nekem is volt párom azóta.
2018. okt. 13. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Kételyek mindig lehetnek.

De inkább azt gondold végig h milyen jellegű vitáitok vannak? Tudsz példákat írni?

2018. okt. 13. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyannal kell lenni, akivel látod a közös jövőt.
2018. okt. 13. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
2., gyerekes féltékenykedéseink voltak főként, ok nélkül. De azóta mindketten felnőttünk és sokat változtunk.
2018. okt. 14. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!