Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, nektek bejön egy ilyen tipusú csajszi? Nem plázacica.
2019. jún. 25. 19:35
1/16 anonim válasza:
Hát nem tudom nőként, de ha ez valakinek bejön, én bekapom a fülem. :D
2/16 anonim válasza:
A lány külső adottsagairól beszélünk, vagy a stílusáról is?
3/16 A kérdező kommentje:
2-es,amelyik tetszik.
2019. jún. 25. 19:45
5/16 anonim válasza:
Dugható csajszi... csak zenét ne hallgassak vele együtt soha.
6/16 anonim válasza:
Külsőre nincs vele gond, annál több lenne mikor először gyújt rá mellettem valami olcsó drogra.
7/16 Sic Semper Tyrannis válasza:
A haja nagyon jó, nekem tetszik. Kicsit fura arca van, csúnyának nem mondanám, de szépnek sem - viszont nem is átlagos, mert van benne valami különleges. Testileg rendben van, csinos. Szerintem én ellennék vele, ha a külsőt nézzük.
Nekem is van egy dobszerkóm, megtaníthatna dobolni, mert nekem sajnos nincs időm, plusz egyedül uncsi is. Az én stílusom egy icipicit "lágyabb", de nem lenne bajom vele.
28F
8/16 anonim válasza:
Külsőre bejön, mármint így videó alapján.
De ebből semmi nem derül ki milyen belsőleg. Egy rocker is lehet "lágyszívű"
.
Amúgy szeretem a rockot.
De ez kicsit keményebb metal amit nyom. De a hobbi az hobbi, el kell fogadni egymás dolgait ennyi az egész.
9/16 anonim válasza:
Külsőre bejön, belsőre csak annyi derül ki róla, hogy jól dobol, ami nem a legfontosabb szempont párválasztásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!