Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szeretem de nem viszonozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretem de nem viszonozza hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy magadban, belül lemondasz arról, hogy valaha lehet köztetek bármi is. Kb. ennyi.
2019. jún. 22. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt könnyű mondani, csak épp túlságosan bele szerettem :(.

Gondolkodtam rajta mi miatt szerettem belé de nem jövők rá.Egyszerüen az egész lénye tetszik ahogy van.

2019. jún. 22. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Spezzano: Ha fáj, az nem szerelem c. könyvét ajánlom.

Le kell hámozni a rossz érzéseket a szerelem érzéséről, végül megmarad a szeretet és jó szívvel tudsz visszagondolni rá. amit pedig meg kell mondj neki, azt mondd meg neki.

5-10 évenként nézz rá újra, hogyan halad az élete, annyi idő alatt változik a jellem, az ízlés is, akár még össze is jöhettek valaha.

2019. jún. 22. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Megnézem ezt a könyvet.

Minek találták ki az érzelmeket? Tök felesleges szerintem...

2019. jún. 22. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
"találták ki"? te teljesen hülye vagy? Mondanám, hogy olvass Rudolf Steinert, de ezek után nem feltételezem, hogy képes megérteni.
2019. jún. 22. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
*képes lennél megérteni
2019. jún. 22. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha nem érted mire céloztam az nem az én hibám....
2019. jún. 22. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt ő mondta? Mármint hogy nem érez irántad.
2019. júl. 24. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!