Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt állandóan mindenki?
Semmi gond nincs ezzel, csak még tapasztalatlan vagy.
Az anyukádra figyelj, mert ő sok olyan jelet láthat, amiről neked fogalmad sincs.
A helyzet ismerős és menedzselhető, nagyon függ a személyiségtől.
Lehet valaki hiteles egy ilyen kapcsolatban, ami laza, szexmentes, és könnyed, de arra figyelj, hogy csak kevesen képesek erre, és akik nem képesek, azok össze fognak boronálni titeket. Ha a bartátnőd már tudja, hogy ilyen vagy, akkor az könnyebbség, de az hogy mit mond a ráció és mit mond a szíved, az nem mindig ugyanaz. Azaz lehet, hogy mindent megért, ezt is mondja, el is hiszi, de mégis fáj neki, hogy nem ő az, akivel ilyen jó pillanataid vannak.
Azért alapjaiban véve tegyünk tisztába néhány dolgot, mert azért látom vannak zavarok pár kommentelő fejében úgy látom.
- A hetyegés és a random marhaságokon való röhögés, viccelődés szerintem rohadtul nem egy kategória. :D A hetyegés szerintem egyáltalán nem itt kezdődik, és ez nem is az.
- Szünetben megkérdezi kimegyek-e vele, ha van időm igen, ha nincs akkor nem. Ilyen egyszerű. Nem könyörög, nem hisztizik, csak kérdez.
- Munka utáni messengeres beszélgetések nagyrészt abból állnak, hogy a napi céges abszurd marhaságokon röhögünk ott is. Kb. ennyi. Meg néha felhozódik valami alap téma. Nincs puszi smiley, nincs csók smiley, nincs édes, drága, meg hasonló szóhasználat.
- Nem mászunk egymásra, nem ülünk egymás ölébe, nem nézünk egymásra csillogó szemekkel. Úgy beszélgetünk, mint két kolléga. Akármennyire hihetetlen.
- Ha már egy ilyen alap beszélgetés, vagy viccelődés "jobb pillanatnak" számít, mint az az idő amit a saját barátnőmmel töltök el, már régen szar lenne. Úgy gondolom.
- Attól hogy nem írtam bele a kérdésbe, néhány férfi kollégámmal is tartom a kapcsolatot. Akkor b*zi is vagyok? :D
Igazából majdnem itt is ugyanazt kaptam mint amiért írtam a kérdést. :D Azt még alapból mindig nem értem, hogy hol ebben az egészben a probléma. Ennyire hihetetlen hogy szimplán jóban vagyunk? :D Nem tehetek arról hogy könnyen tudok jó kapcsolatot kialakítani emberekkel, sokáig értékesítőként is dolgoztam, lehet ez is az oka, hogy jól szót tudok érteni az emberekkel IRL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!