Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondja ezt állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt állandóan mindenki?

Figyelt kérdés
Immár 4 éve vagyunk együtt barátnőmmel, szeretjük is egymást. Nem mondom hogy mindig felhőtlen, de teljesen felhőtlen kapcsolat nem létezik. Legalábbis szerintem. Na de nem is ez a lényeg. Közben a cégnél ahol dolgozom jött egy HR-es lány (egyedülálló jelenleg), akivel jóba lettem. Nem puszi-puszi azért, de el tudunk dumálni/hülyülni, megvár ha úgy van, együtt megyünk szünetre stb. Pedig csak 3 hete van a cégnél. Beszélünk messengeren is. Mikor anyummal beszéltem, mondtam is neki ezt a helyzetet. Ő rögtön azt mondta hogy hát nehogy szerelmes legyek abba a nőbe stb. Én egyáltalán nem értettem mire mondja ezt, megmondom őszintén felidegesített rögtön ezzel. Erre mondja hogy ismer már, tudja milyen vagyok. - Azért a középiskolai csapongó seggdugó jellememet nem sorolnám már ugyanabba a körbe majdnem 11 évvel később. Azóta már rengeteg minden változott, én is. Ez megmondom őszintén elég szarul esett, egyáltalán nem vagyok ez a fajta ember. Úgy gondolom hogy ha ilyen szándékom lenne, a 4 év alatt már rég megtehettem volna, de nem tettem és nem is fogom ez nyilvánvaló. Pont. Mindig tiszta lappal játszok, hozzáfér a telefonomhoz, ahogy én is az övéhez. Bármikor megnézheti, nincsenek előtte titkaim egyáltalán. Kérdeztem tőle hogy zavarja -e ha más lánnyal beszélgetek, de nem. Amikor vittem az autót szervizbe akkor hazavittem az egyik kollégámat, aki szintén lány, mert a szerviztől lakik 2 utcára. Ezt is nyíltan megkérdeztem a barátnőmtől hogy hazavihetem vagy sem, ha nem, akkor nem. De ebből sem csinált gondot. Igazából erre az egészre az a válasz jött otthon hogy: "Nő és férfi barátság nincs!" - Ezt a kijelentést sosem tudtam megérteni. Miért nincs? Miért ne lehetne? Ez most saját magammal szemben úgy elbizonytalanított hogy tényleg ekkora baj ha más nővel beszélgetek úgy ha van barátnőm? :/ :/ :/
2019. jún. 18. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Ez a hetyegés a HR-essel undorító. Azt meg te is tudod hogy ha már kérdésbe foglalod őt így kiemelve hogy mi van köztetek, már most jobban foglalkoztat téged a kelleténél. Anyádnak igaza van, a barátnődet sajnálom. Mindkettőtök érdekében jobb lenne leakadni az ostoba HR-es libáról. Ha már ő ennyire gerinctelen hogy kapcsolatban lévő emberrel hetyeg, megy szünetre, várja meg és nyilván flörtölget is, legálabb te növessz gerincet mert ennek nem lesz jó vége.
2019. jún. 18. 23:24
 12/14 Kustany ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel, csak még tapasztalatlan vagy.

Az anyukádra figyelj, mert ő sok olyan jelet láthat, amiről neked fogalmad sincs.

A helyzet ismerős és menedzselhető, nagyon függ a személyiségtől.

Lehet valaki hiteles egy ilyen kapcsolatban, ami laza, szexmentes, és könnyed, de arra figyelj, hogy csak kevesen képesek erre, és akik nem képesek, azok össze fognak boronálni titeket. Ha a bartátnőd már tudja, hogy ilyen vagy, akkor az könnyebbség, de az hogy mit mond a ráció és mit mond a szíved, az nem mindig ugyanaz. Azaz lehet, hogy mindent megért, ezt is mondja, el is hiszi, de mégis fáj neki, hogy nem ő az, akivel ilyen jó pillanataid vannak.

2019. jún. 18. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudod, kinek nem inge, nem veszi magára. :)
2019. jún. 19. 04:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Azért alapjaiban véve tegyünk tisztába néhány dolgot, mert azért látom vannak zavarok pár kommentelő fejében úgy látom.

- A hetyegés és a random marhaságokon való röhögés, viccelődés szerintem rohadtul nem egy kategória. :D A hetyegés szerintem egyáltalán nem itt kezdődik, és ez nem is az.

- Szünetben megkérdezi kimegyek-e vele, ha van időm igen, ha nincs akkor nem. Ilyen egyszerű. Nem könyörög, nem hisztizik, csak kérdez.

- Munka utáni messengeres beszélgetések nagyrészt abból állnak, hogy a napi céges abszurd marhaságokon röhögünk ott is. Kb. ennyi. Meg néha felhozódik valami alap téma. Nincs puszi smiley, nincs csók smiley, nincs édes, drága, meg hasonló szóhasználat.

- Nem mászunk egymásra, nem ülünk egymás ölébe, nem nézünk egymásra csillogó szemekkel. Úgy beszélgetünk, mint két kolléga. Akármennyire hihetetlen.

- Ha már egy ilyen alap beszélgetés, vagy viccelődés "jobb pillanatnak" számít, mint az az idő amit a saját barátnőmmel töltök el, már régen szar lenne. Úgy gondolom.

- Attól hogy nem írtam bele a kérdésbe, néhány férfi kollégámmal is tartom a kapcsolatot. Akkor b*zi is vagyok? :D

Igazából majdnem itt is ugyanazt kaptam mint amiért írtam a kérdést. :D Azt még alapból mindig nem értem, hogy hol ebben az egészben a probléma. Ennyire hihetetlen hogy szimplán jóban vagyunk? :D Nem tehetek arról hogy könnyen tudok jó kapcsolatot kialakítani emberekkel, sokáig értékesítőként is dolgoztam, lehet ez is az oka, hogy jól szót tudok érteni az emberekkel IRL.

2019. jún. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!