Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek: Egy pasi,1 helyen dolizunk, jóképű, jópofa. Nem történt semmi, de. Erre visszajön szabiról és kokettál velem. Ez milyen már?
Mi a véleményetek:
Egy pasi odajött az ebédlőben, mindenki előtt megkérdezte, merre is vagyok. Mire, akik ott voltak majdnem megfulladtak döbbenetükben ettől. Fennakadt szemekkel vizslattak hol ránk, hol maguk elé. Tetszett is meg nem is. De a múltkor megállapodtunk, neki komoly barinője van és nem lesz semmi+ nekem az is bajom, hogy 1 helyen dolizunk. Nem történtúgy semmi, de... Erre visszajön szabiról és kokettál velem. Ez milyen már?
Lássuk szép sorjában. Mi a baj a nyelvezetemmel?!?!? Magyarul írtam. Jó kicsit napjaink szlengje. Egy helyen dolgozok egy pasival.
Jóképű, jó svádájú. Idősebb is tőlem. Mit nem lehet ezen érteni. Tezszik is meg nem is ahogy nyomul, de nem szeretnék a melóhelyemen magánéletet "produkálni". Zavar! Nem járok el sehova, nem vagyok társkeris oldalakon rajta. SEMMILYEN FORMÁBAN!!!
Egyébként sem a küllememhez, sem az eszemhez sem semmi másomhoz nincs közöd. Tudtommal mindenki maga választhatja meg milyen felhasználónévvel óhajt létezni bármilyen webes felületen.
Az alrósnak üzenem. Tartsd meg, vagy add oda az egyik csövesnek, megkeresem a kávépénzt egy nap alatt, TISZTESSÉGES munkával. Tudod, ami neked és az olyan szociopata állat nyúlványoknak,mint te kissé büdös.
A többieknek, akik normálisan képesek, kis viccelődéssel válaszolni, köszönöm.
A mi van kérdésre annyi a válaszom,meg van a kövi kérdésem.
Mint 22 éves a 33 évesnek:
Nem, ez nagyon nem napjaink szlengje. :D Nem tudom, hogy volt-e valaha bármikor, de ha igen, akkor valószínűleg jó rég elvesztél már.
Azt elfelejtettem írni, hogy az ingyenes sütin is összekaptunk. Ő azt akarta tulajdonképpen, hogy egyek még, ne kéressem már magam. Erre felcsattant a nemleges válaszomra. Hiába volt ízletes látványuk, dafke csak azért sem. Nekem ne dirigáljon. Ha egyszer tele vagyok, főleg ne!
Megkérdezi hol voltam. Mondtam hol. Felugrik. Ráhagytam. Úgyis egy melóhely. Épp bent voltam az egyik kis helyiségbe, épp háttal voltam az ajtónak. Erre bejön köszön és a popsimat simogatta. Mindkét kezem foglalt volt. Mire már én csattantam fel, eszébe juttatván a megállapodásunkat. Ő el is van meg nem is a barátnőjével. Ez nem az én bajom. Nekem megvan a magam élete, ráadásul dolgozom és >>így<<, mert ő alfahím. Egy borjú agyú aljadék. Egy pszichopata állatnyúlvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!