Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valaki abszolút nem volt az "ideálotok", alapból nem is néztétek volna meg az utcán, mégis elvarázsolt valamivel titeket?
Igen. Még évekkel ezelőtt egy továbbképzésre jártunk. Talán a közös szakmai érdeklődés, de az kevés. Nem tudom megmagyarázni a többit. Mindenben az ellentéte volt az ideáljaimnak. A humorunk sem egyezett, a politikai nézeteink meg ég és föld. Mint kiderült ő is érzett irántam valamit, de komoly párkapcsolata volt, ez nálam kizáró ok, meg nála is persze. Lehet, ha összejövünk nem is működött volna hosszabb távon. Sokáig rágódtam ezen. Kémia? Elnézést, ha nem tudtam segíteni.
Csak van ilyen tényleg.
Igen, a lazaságával és a nevetésével fogott meg.
Számomra ő lett az álompasi...magas, vékony, egy kis izommal.
Inkább az egyetemi tanáraimmal volt ilyen. Nekem nagyon imponáló az, ha valakinek sokrétű a műveltsége, és nagyon lelkesen tud beszélni, plusz van humora.
Egyik ilyen tanárom pl. alacsony, foghíjas, nagyorrú, kopasz, nyomott fejű... szóval amit csak el tudtok képzelni :D. És pont erről beszélgettünk egy közös ismerősünkkel, aki mondta, hogy az emberek fele kicsit beleszeret ebbe az emberbe, ha jobban megismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!