Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan szerelmi történetetek, illetve megismerkedésetek, ami szinte könyvbe illő?

Figyelt kérdés
Amikor még te is megkérdőjelezted, hogy ilyen létezik e a meséken kívül.
2019. jún. 16. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Randiztam valakivel, aki kozolte, hogy 3 het mulva Ausztraliaba koltozik masfel évre egy projekt miatt.

Nevettem hogy csak viccel. Nem viccelt. Olyan jol ereztuk magunkat hogy volt még 2 randink mielőtt elment.

Elkezdtunk irni miutan kiment. Mindenfele elvaras, szandek nelkul.

Vegig tartottuk a kapcsolatot.

Hazajott fel eve.

Boldogok vagyunk :)

2019. aug. 31. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Még érettségi előtt megakartam tanulni németül, találtam egy oldalt ahol német emberekkel lehet beszélgetni. Megismertem ott egy srácot. Nagyon jol elbeszelgettunk, ő tanított meg hogy kommunikáljak németül. Mindig telefon hívásban beszélgettünk, és évek után egyre jobban ment (folyékonyan). Barátként tekintetünk egymásra, de a húgom mindig megjegyezte h milyen jól megvagyunk, meg folyton hianyzunk egymásnak h biztos van köztünk valami... na persze mondom en.. Talalkoztunk is. 1szer kétszer, de nem sokat 1 napra. Leérettségiztem. Kimentem Németországba Au pairnek, 1 hónapig voltam ott, haza nem akartam jönni így hozzáköltöztem a baratomhoz. Annyira imádtam vele lenni minden nap, mintha egyre jobban kezdtem belé szeretni. Aztan csak feküdtünk az ágyon, és megcsókolt, káprázatos volt. Azóta együtt vagyunk.
2019. aug. 31. 23:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt, de sajnos a végén már drámához hasonlított...
2019. szept. 10. 18:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Volt.... Amilyen aranyosnak és szépnek indult úgy vált idővel egyre betegebbé és elborultabbá. Thriller volt már a végén és senkinek se kívánom, úgyhogy inkább el se mesélem.
2019. szept. 10. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért nem olyan storykat írtok, amik tényleg szinte hihetetlenek? :D Összvissz kb 2 olyan megismerkedés van itt, ami szinte hihetetlen, sorsszerű, a többi totál hétköznapi.
2019. szept. 11. 08:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi számít sorszerűnek? :). Már azt sorszerűnek érzem hogy megismertem a párom.

Csak saját tapasztalatot tudok írni.

Egy online játékban ismerkedtunk meg. Egy közös haverunk volt. És egy privát szerverre mentem a haverom után, és ő is ott volt. Felvolt rakva egy kép róla, és amikor meglattam olyan szerelem első látásra érzés fogott el. Aztan leirtam neki milyen jol néz ki, és mindenrol elkezdtunk beszélgetni nem tudtuk abba hagyni.Másnap megint megint. De kiderult h messze lakott 170 kmre.De valahogy a távolság nem tántorított el, egyfolytában beszéltünk,hónapokon át. Végül találkoztunk,ő jött le vagy én fel.Nem tudom de én hihetetlenul jól ereztem magam, mintha 1000 éve ismernem 2 randin. Teljesen passzoltunk és bele szerettem. Mindig szerveztünk programokat, soha nem unatkoztunk,Szerelmet vallott. De én még elhúztam hogy jobban megismerjem.

Egyszer hirtelen kikellett mennie külföldre bizonyos okok miatt.Én nem mentem/mehettem vele. Nagyon rosszul érintett, nem tudtam így hogyan tovább. Hisz nem voltunk kapcsolatban de nagyon megszerettük egymást.

Beszélgettünk, hivasoztunk 1 evig legalább.

Soha nem hagytuk abba a beszélgetést. Még 2 évig kint volt sajnos.

Aztán végül abba maradt teljesen a beszélgetés, mert nem láttuk értelmét így.Nem akarta hogy rosszul érezzem magam emiatt, és neki is rossz így. De vegul nem hagytuk abba. Talalkozgattunk is 1 hónapban egyszer.

Eltelt 1 év ő dolgozott kint Kanadába. Én is határoztam h neki vágok, külföldre megyek, ott hagyok mindent, barátok, munka,család. Kanadába kölöztem. Elmondtam a neki, h odaköltözök hozzá, ennek nagyon örültt. Meglepett ajándékkal:)

Aztán eltelt 2 év már legalább én nem bántam meg egyáltalán, nagyon jól érzem magam kint, és vele. Távolság nem akadály.

2019. szept. 12. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!