Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek maradjunk barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maradjunk barátok?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki a legjobb barátom.

Egy idő után többet kezdtem érezni iránta, és miután elmondtam ezt neki, azt mondta, hogy ő csak barátként tekint rám.

Körülbelül 2 hónapja nem beszéltünk, de most azt mondja, hogy a barátságom nagyon hiányzik neki, és szeretné, ha idővel megint barátok lennénk.

A baj csak az, hogy én nem biztos, hogy tudnék a barátja lenni.

Ti mit tennétek? Tudnátok barátok lenni valakivel, aki elutasított titeket?

2019. jún. 15. 20:59
 1/4 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
88%

36 évesen talán már elég érettnek érzem magam ahhoz, hogy egy lekoptatás ne vágjon padlóra. Olykor engem is elutasítanak, amikor próbát teszek, viszont ennyi idősen és rutinnal a hátam mögött a legkevésbé sem tud már mélyen érinteni annak ellenére, hogy komolyak voltak-e a szándékaim. Ez van, ezt el kell fogadni, majd jön egy következő, aki vagy ignorál, vagy nem.

Ha valaki barátja maradsz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy őkelme füttyent és te azonnal ugrasz, hanem pont úgy kezeled, mint akármelyik haverodat, ismerősödet, munkatársadat, azaz majd akkor szakítasz rá időt, amikor neked éppen kedved tartja.

Ha valami problémája van és rögtön téged keres meg, nem kell arra gondolni, hogy akar tőled valamit. Meghallgatod, kiosztasz pár poént, pár tanácsot és viszlát, lépsz tovább, van neked jobb dolgod is, mint akármelyik tök random "haverodat" lelkileg istápolni, amikor megvannak a magad kis bajai is...

2019. jún. 15. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem,nem akarnék a barátja lenni annak,akire nem tekintek elsősorban.Én nem akarnék szenvedni.
2019. jún. 15. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Üzenem az elsőnek, hogy nagyon király ez a komment. Kellett ez most nekem, jó volt olvasni.
2019. jún. 18. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:

A világ legnagyobb szívása, amikor valakivel barátkozni próbálsz, akibe fülig szerelmes vagy. Amint meglátod valakivel, borul az egész. Hiába mondod magadnak, hogy nem vagy féltékeny - az leszel. Folyton a neten lógsz, azt lesve, mikor ír. Ha ő nem jelentkezik, te nem bírod, ki, hogy ne keresd. A legapróbb flörtöt is jelnek veszed. Szóval ezt nem ajánlom annyira.

Amúgy én sem mai csirke vagyok, de én még mindig tudok lelkizni ilyesmiken.

2019. jún. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!