Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 30 év körül járó (szűz) férfiak. Ti hogy viselkedtek egy nővel aki tetszik nektek?
Dehogy nincs, de ha ránézek az is rossz érzést vált ki. Csak veszíthetek.
Meg szokott fordulni a fejemben, hogy hátha bejövök neki, de ez csak ábránd, az eszem tudja, hogy nem kellek neki...
30F
Kiábrándulnék.
Oké,tetszik.Ezek után odajön,és kérés nélkül betolakodik a személyes terembe?Megsimítja az arcomat,mi?A fülem tövét nem akarja megvakargatni?Jaaj,de cuki kutyuuus!Ezek után a képembe tolja az arcát.Nagyon kösz,finomabban nem lehet jelezni,hogy nem tisztellek/tartalak embernek?
Jó,én nem vagyok szűz,biztos irreleváns a véleményem,de ha én,mint férfi ezt csinálnám egy nővel,ibolya színűre rugdosná a golyóimat.Jogosan.
Komolyan el kellene tűrnöm egy ilyen inzultust,csak mert péniszem van?Vagy ez természetes,és én vagyok fura?Ilyenkor legalábbis finoman eltolnám a csajt.Bocs drága,NEM vagyok köztulajdon.
Valószínűleg átverést sejtenék. Biztos reménykednék benne, hogy igaz legyen, hogy vonzódik hozzám. De még ha meg is csókolna, ~20 évnyi szenvedést nem lehet kitörölni pár másodperccel.
Kérdező, pontosan mire vagy kíváncsi, miért érdekel a mi viselkedésünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!