Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves 30 év körül járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 30 év körül járó (szűz) férfiak. Ti hogy viselkedtek egy nővel aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 20:06
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Rendben hogy te jól megnézed, de volt aki azt írta hogy elfordul, vagy a másik irányba néz.
2019. jún. 24. 17:40
 32/37 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs, de ha ránézek az is rossz érzést vált ki. Csak veszíthetek.

Meg szokott fordulni a fejemben, hogy hátha bejövök neki, de ez csak ábránd, az eszem tudja, hogy nem kellek neki...

30F

2019. jún. 24. 22:53
 33/37 A kérdező kommentje:
Mit szólnátok ha az a lány akiért epekedtek, odamenne, megsimítaná az arcotok és olyan közel állna hogy az orrotok majdnem összeérne... Mit lépnétek?
2019. jún. 25. 00:02
 34/37 anonim ***** válasza:
Lefagynánk, mint a Windows.
2019. jún. 25. 02:03
 35/37 anonim ***** válasza:
Megnyalnám az orrát!
2019. jún. 25. 05:14
 36/37 anonim ***** válasza:
30%

Kiábrándulnék.

Oké,tetszik.Ezek után odajön,és kérés nélkül betolakodik a személyes terembe?Megsimítja az arcomat,mi?A fülem tövét nem akarja megvakargatni?Jaaj,de cuki kutyuuus!Ezek után a képembe tolja az arcát.Nagyon kösz,finomabban nem lehet jelezni,hogy nem tisztellek/tartalak embernek?

Jó,én nem vagyok szűz,biztos irreleváns a véleményem,de ha én,mint férfi ezt csinálnám egy nővel,ibolya színűre rugdosná a golyóimat.Jogosan.

Komolyan el kellene tűrnöm egy ilyen inzultust,csak mert péniszem van?Vagy ez természetes,és én vagyok fura?Ilyenkor legalábbis finoman eltolnám a csajt.Bocs drága,NEM vagyok köztulajdon.

2019. jún. 25. 13:29
 37/37 anonim ***** válasza:

Valószínűleg átverést sejtenék. Biztos reménykednék benne, hogy igaz legyen, hogy vonzódik hozzám. De még ha meg is csókolna, ~20 évnyi szenvedést nem lehet kitörölni pár másodperccel.

Kérdező, pontosan mire vagy kíváncsi, miért érdekel a mi viselkedésünk?

2019. jún. 26. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!