Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves 30 év körül járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 30 év körül járó (szűz) férfiak. Ti hogy viselkedtek egy nővel aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 20:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
#7 közel 30 év elég hosszú táv, nem érzem, hogy ne lenne jó nekem
2019. jún. 15. 20:47
 12/37 anonim ***** válasza:

Hát én nem akarok semmi komolyat egy nőtől sem.

Családot és gyereket sem akarok, számomra csak nyűg.

2019. jún. 15. 20:50
 13/37 anonim ***** válasza:
49%
Megköszönik a nővérnek a gyógyszert, aztán mennek a foglalkozásra.
2019. jún. 15. 20:57
 14/37 anonim ***** válasza:

Ezzel nem vagy egyedül, hidd el!

Maga a Gyk is nagyrészt hasonló emberekkel van tele.

Talán nem is kell "eladni" magad, elég ha próbálsz nyitni mások felé, egy-egy szóváltás itt-ott, hogy bátorságot gyűjts. Próbálj baráti társaságban ismerkedni, először baráti kapcsolatot kialakítani. Vagy még mindig ott a társkereső, netes fórumok. Van, akinek beválik.

Magadhoz hasonlót keress. De ami a legfontosabb: mutass érdeklődést, mert ellenkező felállásban te is annak örülnél.

Ismerkedj, ahol sok a turista.

Vagy a határ közelében, sokszor egész mások az emberek az ország különböző részein.

Akinek jó egyedül, az szerencsés, nincs nagy igénye párkapcsolatra (van, akinek egyáltalán). De aki vágyik egy társra, annak nem fog az ölébe hullani. Első lépésként nem ártana mutatni egy kis érdeklődést. Csak egy kicsit.

Bocs az off-okért, befejeztem.

2019. jún. 15. 21:18
 15/37 anonim ***** válasza:
végre befejezted :D
2019. jún. 15. 21:43
 16/37 anonim ***** válasza:
27%
Megnézném azt a nyomorultat, aki 30 év alatt nem tud összespórolni 1 prostira valót.
2019. jún. 15. 21:45
 17/37 A kérdező kommentje:
Hogyan tudtok nem ránézni arra aki tetszik? Utána mit éreztek? Mi játszódik le a fejetekben? Ha másik férfi közeledik eközben a nőhöz aki tetszik nektek, akkor reagáltok bármit is?
2019. jún. 15. 21:52
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én most nagyon nem normálisan nagyon teszik egy lány de tudom nem tudnám boldoggá tenni .

Már több hónapja tetszik ö is értésemre adta hogy érdeklem azt hiszem többször szemeztünk bájosan köszönt felem fordult mosolygott én meg nem mertem odamenni sajnos küldtem neki egy üzenetet hogy nem vagyok normális problémás vagyok. Ö mégis adott még esélyt azt is elszúrtam.

Nem volt fer vele szemben és annyira bánt a dolog hogy öt hete bringával járok dolgozni nem vonattal hogy ne zavarjam ne idegesítsem tovább. Amúgy úgy nézik depressziós lettem a helyzet miatt teljesen kikészítettem magam. A minap futólag találkoztunk beszélnem kellet volna vele de már nem hiszem hogy érdekelné a mondandóm.

Egybefoglalva nem normálisan viselkedtem egy lánnyal akit igazán szeretnék megismerni beteg vagyok .

Ha más férfival van lesz én azt szeretném hogy boldog legyen találja meg az igazit ha én ilyen bal f sz vagyok.

Szűz 35f

2019. jún. 15. 22:15
 19/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 18-as!Szerintem ne beszéld meg magaddal előre hogy ő mit hisz. Beszélj vele! Ha türelmes és tényleg tetszel neki nem fog tudni olyan könnyen továbblépni.
2019. jún. 15. 22:22
 20/37 anonim ***** válasza:
Távolságtartó vagyok vele szemben, de azért jeleket adok felé, hogy bejön.
2019. jún. 15. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!