Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves 30 év körül járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 30 év körül járó (szűz) férfiak. Ti hogy viselkedtek egy nővel aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 20:06
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Megesz a fene érte. Beszélgetek vele, keresem a társaságát. Közben pedig félek kezdeményezni, vagy ha mégis kialakul valami, akkor a szex elôtt leblokkolok.
2019. jún. 15. 22:38
 22/37 A kérdező kommentje:
Tehát távolságtartó vagy. Ha meglátod másik férfival, féltékeny vagy rá? Vagy mit érzel? Mikor elmész a lány mellett milyen érzések kavarognak benned? Illetve mikor találkoztok és közömbös vagy felé, utána emészt ez az egész? Ilyesmi dolgokra lennék kíváncsi. Illetve érdekelne hogy vannak-e vágyaitok, hogy milyen jó lenne ha... odajönne a lány és... csók... stb. bármi ilyesmi történne....
2019. jún. 15. 22:41
 23/37 anonim ***** válasza:
Beszelgetek vele, mint egy haverral.
2019. jún. 15. 23:54
 24/37 anonim ***** válasza:
41%
Sehogy,bár én a negyvenhez közelítek,és nem vagyok szűz. Ha megtetszik egy nő,csak átgondolom az életemet,jót röhögök magamon,és leköpöm a tükröt.
2019. jún. 16. 08:02
 25/37 anonim ***** válasza:

Általában próbálom minél jobban kerülni, mert kínzás látni.

Ritkán előfordul, hogy próbálok a közelébe férkőzni, de fölöslegesen.

30F

2019. jún. 16. 10:11
 26/37 A kérdező kommentje:
Miért kínzás látni? Ezt egy kicsit leírnad részletesebben? Köszönöm.
2019. jún. 16. 10:36
 27/37 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy ha belelovalja magat, nagy pofaraeses lesz. Elore vizualizalja a buktat.
2019. jún. 16. 14:35
 28/37 anonim ***** válasza:

#26 Kicsit úgy képzeld el mint a kirakatban bámulni valamit amire nagyon vágysz, de tudod hogy sosem lehet a tiéd. Szívfacsaró érzés látni.

Persze nőt nem akarok birtokolni, de talán érthető az analógia.

Utcán, tömegközlekedésen igyekszem nem ránézni a nekem tetsző nőkre.

2019. jún. 16. 21:46
 29/37 A kérdező kommentje:
Miután elmentek mellette úgy hogy rá sem néztek, utána nem rossz érzés? Nincs bennetek az hogy "mi van akkor ha mégis tetszem neki" ?
2019. jún. 23. 23:30
 30/37 anonim ***** válasza:
# 29 Én jól meg szoktam ám nézni magamnak.
2019. jún. 24. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!