Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitene valaki?

Figyelt kérdés

A ferfiak maskepp működnek mint mi Nők!Bonyolultak...

Szeretnék kiigazodni egy helyzeten,erre kerném a tisztelt Gyk lakókat segítsenek.

Az a nő aki egy férfinek biztos pontot,nyugalmat,bizalmat,tanácsadó szerepet tölt be.

Érzelmileg mit jelent neki.

2019. jún. 15. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

2es vagyok...két éve ki találta ki, higy csak barátság?

Az előbbi véleményem tartom...

Hidd el, ha egy férfi szerelmes, az kiderül...nem áll meg baratsagnal

2019. jún. 15. 12:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Mi az ami hianyzik h szerelemröl beszéljünk...pd:
2019. jún. 15. 12:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Én találtam ki h csak baratok legyünk.Sőt megfenyegettem,hogy amint nőként tekint rám,azonnal eltűnök az életéböl
2019. jún. 15. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Az ember nem egy konstans dolog. Töltsetek együtt sok időt. Legyél vonzó. Ez nem úgy működik, hogy le van írva egy kis füzetbe, hogy márpedig csak barátság, és az soha nem változhat.
2019. jún. 15. 12:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindennap ír,zenéket kűld,telefonon hív...nem feledkezik meg semmiröl ami velem kapcsolatos.De egy jó ideje nem akar személyesen talizni
2019. jún. 15. 12:53
 16/19 anonim ***** válasza:
33%

Mi hiányzik? Hát pont az, hogy NŐ-nek tekint rád, a nagybetűsnek. Ez hiányzik, de ezt leírtam szerintem a válaszomból.

Nem tudom mennyire vagy amúgy nőies nő. Még egy ilyen filmbeli izével bepróbálkozhatsz, hogy nagyon nőiesen megjelensz előtte, tényleg nagyon. Most nem rxbanc egyenruhára gondolok, hanem nőies cucc, esetleg dekoltázs, köröm, haj. máshogy lásson, mint eddig. de ha amúgy is ilyen nőcis vagy, akkor nem fog használni.

Az hiányzik, amikor valakit úgy zsigerileg akarunk, úgy akarjuk őt, mint nőt.

A szerelem Csernus szerint két összetevős: vágy és tisztelet.

Sokszor csak a vágy van meg, nálatok meg, a tanácsadó, megnyugtató lényegek megfogalmazása nekem azt súgja: csak a tisztelet van meg.

De szerintem nem lesz más választásod, mint beszélgetni vele. Nem kell szerelmet vallani, csak mgkérdezni, hogy ha régen nem mondtad volna, hogy csak barátok lehettek, meg nőként nem tekinthet rád, akkor ő milyen nőnek látna, akkor tetszenél-e neki, mint nő. Ilyesmi

Szerintem ez még nem gáz..

Vagy házas a pasi? Mert akkor necc.. (Vagy te vagy házas??)

2019. jún. 15. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ha nem akar találkozni egy ideje, szerintem van jobb kiszemetje, gondolom.
2019. jún. 15. 12:56
 18/19 A kérdező kommentje:

16/17 es válaszadó.Aki Cernustol idezett!

Fantasztikus ember lehetsz.Lenyűgöztél.10 szer elolvastam amit írtál.Olyan művelt,és kifinomult vagy.

2019. jún. 15. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Mivel te mondtad neki hogy legyetek csak barátok ő tiszteletben tartsa. De ha csak barátságot akarna tőled akkor sztem talizna veled azért kerül mert nyilván többet érezhet irántad. Sztem ha megirod neki hogy változtak az érzéseid meg kipuhatolod hogy mi a helyzet nála akkor talán te is meg fogsz nyugodni.
2019. jún. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!