Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel jól kijövünk de nem merek lépni, segitene valaki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel jól kijövünk, haljamos lenne ő is a kapcsoltaunkra, én legalábbis ezt látom, én is nagyon szeretném, sokszor az egésztől egy csók esetleg egy kis puszi választ el és érzem h mindgyárt de mégsem merem, valaki tud tanácsot adni? 172013. szept. 5. 20:18
1/5 anonim válasza:
Szedd össze magad! Ebben nem tudunk segíteni... Menjünk oda és szurkoljunk, vagy szedjük fel helyetted a csajt?
2/5 anonim válasza:
Férfi vagy az isten szerelmére!!! Szedd össze magad!
3/5 anonim válasza:
De tedd meg a következő lépést! Ne várj, mert így nem jó egyikőtöknek sem.
4/5 JohniDaren válasza:
Ha annyire jól kijöttök, akkor ne félj, nem fog megalázni vagy ilyesmi. Ha jó barátok vagytok maximum kedvesen visszautasít. Szerintem nincs veszteni valód.
5/5 A kérdező kommentje:
Össze jött a dolog :) köszönöm mindenkinek.
Mindenkinek ment a + :)
2013. szept. 7. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!