Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzett ez a férfi irántam?
38F! Kemény volt, de nagyon köszönöm! Még nem értem a végére, de már tudtam, hogy férfi írta! :-)
Tényleg köszönöm, mert valahogy egy férfi véleménye mindig "hitelesebb", mint egy nőe. Ti ugyanarról az oldalról látjátok a dolgot.
Igen, nekem is volt egy olyan érzésem, hogy "le akart húzni" a felesége szintjére. És azt is feltételezem, hogy nem én voltam az életében sem az első, sem pedig az utolsó. Valószínűnek tartom, hogy általunk/általam akarja bizonyítani magának azt, hogy "na, ez sem különb, és nincs is több esze, mint a feleségemnek, akkor miért hagyjam ott az asszonyt, ha mind egyforma!?" És ezzel nyugtatgatja frusztrált életét, amíg egyszer tényleg közveszélyes pszichopata nem lesz. (Most csak egy lefejezett szarvasmarhát posztolt mérgében-gondolom....)
Hát elmondom, h nem a feleség van itt megalazva, hanem te. Anyagilag független okos nő vagy, mégis egy családos pasival kezdesz.
Ez akkor lenne a feleség szamara megalazo, ha a pasi finanszírozna neked az életedet, de úgy fullosan. Tudod:lakas+rezsi, koltopenz, utazások drága ruhák stb...
10-es vagyok. Mondtam én,okos nő vagy.
Közveszélyes nemigen lesz,ahhoz gyávák.Viszont számíts rá,hogy megpróbál visszaszerezni.Presztízs kérdés a fajtájának.A hiúságuk a gyengéjük.Tudom,hogy tudod,de azért leírom:SENKIT nem lehet akarata ellenére megváltoztatni.
(Ha esetleg bosszút akarsz állni rajta,legyél boldog nélküle.)
"Tudod:lakas+rezsi, koltopenz, utazások drága ruhák stb..."
Tudod, én pont akkor érezném magam megalázva, ha ezeket ő finanszírozná nekem. Mert akkor függnék igazán tőle. Bele sem mennék egy ilyen kapcsolatba, még egy független férfival sem.
Nem érzem magam megalázva, mert független vagyok, tehát mindent saját akaratából teszek és nem tartozom elszámolással senkinek. Soha nem kértem, hogy váljon el, ő akar "szabadulni". Többször befejeztem vele a kapcsolatunkat, mindig ő keresett utána, hogy nem látja értelmét az életének nélkülem. Sajnálom őt, való igaz, de igazán a megoldást sem látom a helyzetünkre.
8-as vagyok... Csak jelzem, hogy ugyanazt írtam, mint a 38F ;)
Ehhez nem kell sok iq, hogy belásd, miért olyan valaki, amilyen, most őszintén... Mint írtam, ismertem ilyen típust, te dolgod, ha idealizálod, de ugyanazt kapnád, mint a felesége. Ez biztos. (Hiába szapulod a feleségét, csak a pasika verzióját ismered)
10-es! :-)
Nem vagyok bosszúálló típus, úgy gondolom a legjobb bosszú a közömbösség (lenne) részemről, ha meg bírnám tenni,hogy nem érdekel. De egyelőre még nehéz, de igyekszem. Megváltoztatni nem akartam soha, magától rengeteget változott ezalatt a fél év alatt pozitív irányba.. Gondolj bele, akkor milyen volt "előttem" :-)))
8-as!
Való igaz, hogy csak a "pasika" verzióját ismerem, de tény, hogy az összes barátja, tágabb családja tud már rólunk, mert nem is csinált titkot belőlem, ahogy a felesége előtt sem! Ő előtte igazán nem! Akkor valószínűnek tartod, ugye, hogy ők is mind félre vannak informálva, mert csak a "pasika" verzióját ismerik...?!
62F! Köszönöm!
Valamiért a férfi hozzászólók nem olyan indulatosan, mint nőtársaim. :-))
Igen, tudom, hogy elvárható lenne, hogy férfi módjára rendezze le az életét, ha utána változtatni akar rajta. De ez az ő esetében sajnos nem ilyen egyszerű. Valóban kell hozzá neki segítség, de erről nem szeretnék írni, mivel igen speciális a helyzete ezért meglehet, hogy valaki még ráismerni...:-)
10-es vagyok.
Tudom(sajnos)milyen volt előtted.Ugyanolyan,mint most.
Hidd el megértem,hogy hízeleg a hiúságodnak a dolog.(Sokat változott,aha.)Nem véletlenül írtam,hogy manipulál.Csali nélkül nem lehet horgászni.
Eszében sincs elválni.Te csak egy újabb trófea vagy,amivel dicsekedhet.Játékszer,semmi egyéb.
Megint el fogja kezdeni az érzelmi zsarolást.A "jobbik" arcát fogja mutatni.Rájátszik a sajnálatodra,esküdözik,ígérget,aztán kezdi az egészet elölről.
Tudom,hogy nehéz.Nem könnyű beismerni,hogy tévedtél.
Mindenki hibázik néha.Viszont,ha tovább folytatod,rámegy a szabadságod.A függetlenséged.Hosszútávon az egész életed.
Én nem tudok ennél többet segíteni.A döntés a tiéd.Vállalod az amputáció fájdalmát,vagy hagyod tovább terjedni az üszkösödést,és reméled a legjobbakat.
Remélem,helyesen döntesz.Remélem,hogy boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!