Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzett ez a férfi irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzett ez a férfi irántam?

Figyelt kérdés
Szerető voltam. Szakítottam vele. Független nő vagyok, ő családos férfi. (feleség+3gyerek) Nem szetetnék megvető véleményeket kapni, mert tudom, tisztában vagyok vele mit tettem. A kérdésem nem is ezzel kapcsolatos. Hanem végig, a fél év alatt míg tartott a viszony nem tudtam eldönteni, hogy ez a férfi igázából mit érez irántam. Ragaszkodott hozzám, efelől nem volt kétségem. Én nagyon szeretem még most is. Viszont egyfajta rivalizálást is éreztem irányomba felőle. Sokszor féltékennyé akart tenni és nem a feleségével, hanem más nőkkel. Éreztem, hogy nem nézi jó szemmel a független életemet (utaztam, jól éreztem magam akár nélküle is). Anyagi helyzetünk különbözőségére is voltak furcsa megjegyzései, hiszen független nőként anyagilag is és idő tekintetében is sokkal több mindent megengedhettem magamnak, mint ő, család mellett. De ezeket én soha szóvá nem tettem neki. Tényleg rossz volt a házassága, de anyagi okok miatt nem tud egyelőre válni és a felesége nem is engedi, foggal körömmel kapaszkodik belé. Ezért is vetettem véget a viszonynak. Ez nagyon rosszul érintette és számomra nagyon furcsa reakciót váltott ki belőle. Agresszív lett, nem bántott ugyan, de durván reagált.... Mit érzett ez a férfi tulajdonképpen irántam? Mivel még szeretem és nekem is fáj a szakítás, érzem, hogy nem látom tisztán ezt a kapcsolatot, addig pedig nehéz lezárni.
2019. jún. 9. 10:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Szóval egy becsicskult, papucs, irigy, csóró, féltékenykedő arc... komolyan néha nem értem hogy lehet olyan alacsonyan a léc a nőknél, hogy már negatív eredménnyel is meg lehet ugrani.
2019. jún. 9. 10:26
 2/26 A kérdező kommentje:
De ha irígy vagyok valakire ès rivalizálok vele, akkor miért ragaszkodom hozzá?
2019. jún. 9. 11:00
 3/26 anonim ***** válasza:
Ha erős, okos, független, pénzes nőként is csak egy frusztrált, házas pasira csorgstod a nyálad, akkor valami nagyon nincs rendben veled.
2019. jún. 9. 12:12
 4/26 anonim ***** válasza:

Én sem vágom, miért kell egy toxikus, kicsinyes, negatív és frusztrált ember valakinek..

Azért ilyen, azért frusztrált, mert xar az élete. Azért próbált szurkálni más nőkkel, mert próbálta feletted a hatalmát gyakorolni, ami ennél a szerencsétlennél valószínűleg otthon sem megy..

Láthatóan kisebbnek érzi magát, mind az anyagiakat, mind a kapcsolatát nézve. Gondolom otthon az asszonnyal is így viselkedik, csak lehet, már az asszonyt se érdeklik a játszmái... ;)

Nem találkoztál még ilyen típusú férfival? Aki a párját is úgy próbálja lehúzni, hogy más nőkről beszél, másokhoz hasonlítja, csupán azért, mert saját maguk azok, akik erősen kisebbségi komplexusok, és félnek, hogy a párjuk messze jobbat találna náluk? Nem ismerős? Én is ismerek ilyet, aki inkább lehúz, és nem magát fejleszti. Én ennél a pontnál ábrándultam ki, hiszen ha velem lenne kapcsolatban, velem is ezt csinálná.. Szánalmas dolog ez.

2019. jún. 9. 12:32
 5/26 anonim ***** válasza:
A tulajdonának tekintett,és meg akart törni.Féreg.Örülj neki,hogy megszabadultál tőle.
2019. jún. 9. 12:57
 6/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek eddig a válaszokat. Azt egy ideje már megfigyeltem a környezetemben, hogy vannak kapcsolatok amire külső szemlélőként, ép ésszel nincs magyaràzat. Csak a szerelem. Nekem is ennyi a magyarázatok. Én is érzem az ordító különbséget kettőnk között minden téren és mégis szeretem.

Nekem nem fér össze a két érzés: szerelem és rivalizálás. Valamelyik nem igaz.

A feleségétől csak annyit, hogy vele nem játszadozik, mert egyáltalán nem érdekli a nő. Érdekházasság volt, elvette. Most már szabadulna, de nem tud tőle, mert szó szerint leláncolja nő. Megfojtja, úgy kapaszkodik belé, szerintem nő még így megalázni nem alázta meg magát soha. Tudom, hogy felesleges dolog, de akkor is, még ha utólag is, de szeretem megérteni a dolgokat, amik velem történtek, hátha tanulók belőlük. :-)

2019. jún. 9. 13:11
 7/26 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: Vannak hímnemű egyedek akik nem bírják elviselni a visszautasítást. Ilyenkor agresszívek, buták, közönségesek lesznek. (Középkorú nő vagyok)
2019. jún. 9. 13:50
 8/26 anonim ***** válasza:

Aha, érdekházasság, meg csinált neki 3 (!) gyereket...

Én is voltam belezúgva teljesen idiótába... A mai napig nem tudnék közömbös lenni, hiába tudom, hogy nem jönnénk ki jól.. Mégis megszakítottam vele a kapcsolatot.

És vicces, hogy a feleségéről, gyerekei anyjáról mondod, hogy "megalázza magát"... A férfiről meg benyeled mint valami ostoba tinipitsa, hogy sajnálni kell, és nincs felelőssége a dologban, ő CSAK "érdekből házasodott", különben is, a felesége tehet az egészről, ő nem is akarta elvenni, nem is akart egy gyereket sem tőle, neki nincs ebben felelőssége...

Látod te kívülről magad?

A feleség kevésbé alázza meg magát, mint te, ha nem lépsz.. (Én is léptem, -bár bele sem mentem viszonyban, de most nem ez a lényeg.. én i szerettem, de amikor megláttam milyen és hogy viselkedik, egy idő után meguntam a szenvedést, tiszteltem és szerettem magam annyira, hogy lépjek és kizárjam az életemből.. Pedig volt olyan húzása, hogy utána keresett volna. )

Ha nem tiszteled magad, más sem fog. Tanulni akarsz belőle? Akkor tanulj! Az van, amit fent írtam erről a helyzetről. Nem látod tisztán a dolgokat, ez jól látszik, mert beetetett a faszi azzal, hogy ő "áldozat" a saját életében. pedig senki sem az. Én sem hagytam magam tovább vergődni egy ilyen után, egy idő után levontam a megfelelő konzekvenciát. A te dolgod, mennyire lassan tanulsz. ;)

2019. jún. 9. 14:36
 9/26 A kérdező kommentje:

"Aha, érdekházasság, meg csinált neki 3 (!) gyereket..."-nek válasz.

Igaz, hogy még csak 3 napja, de én is megszakították vele minden kapcsolatot. Ezért nehéz még most tisztán látnom. Pontosan azért tettem, amit te is leírtál.Tisztelem és talán szeretem is magam annyira, hogy nem játszom tovább egy ilyen játékban. Ahol a feleség a nyilvánosságtól sem visszariadva képest a férj után. Faceb.-on minden bejegyzés mellett 3 mp-en belül ott a "szívecskés" komment, még a "puszikák"... Én szégyellem egy ilyen jàtékban tovább részt venni.Ő pedig tudomást sem vesz róla. Az, hogy így viselkedik, frusztrált, agresszív én is annak tudtam be, hogy nagyon nincs rendben az élete. Talán ezért is bántott engem is, ezért is volt irígy a szabadságon rá.

Hát most tőlem megkapta az övét, felőlem szabad...

2019. jún. 9. 14:47
 10/26 anonim ***** válasza:

Tényleg tanulnod kellene a dologból.Egyszer már leírtam,most megismétlem.MEG AKART TÖRNI.Soha nem szeretett.Azt akarta,hogy te is olyan legyél,mint a felesége.

Előadta neked a mártírt.Hazudott.Manipulált.Mindenben.Az ilyenek csak akkor érzik jól magukat,ha másokat lehúzhatnak,hogy többnek/jobbnak érezhessék a szánalmas életüket.

Nem szeretted.Sajnáltad.Vedd le a kib***ott rózsaszín szemüveget,és lásd a faszit annak,ami valójában.Pszichopata.

Otthagytad,jól van,okos vagy.Most vond le a konzekvenciát,és felejtsd el a disznót. 38F

2019. jún. 9. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!