Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ez a pasas szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez a pasas szeret, szórakozik vagy nem tudja mit akar?

Figyelt kérdés

Szóval megismerkedtem egy férfival, a cégnél ahol dolgozom. Barátnője van aki szintén ott dolgozik, ezért nem is foglalkoztam vele különösebben. De egyszer a dohányzóban valahogy összekeveredtünk tök jól elbeszélgettünk aztán bejelölt facebookon és nagyon sokat beszélünk ott is, ràadásul 10ből 8 alkalommal ő az aki a beszélgetést kezdeményezi.

Nagyon jóban lettünk ez alatt a kb fél év alatt és az az igazság hogy én többet kezdtem érezni iránta mint barátság és ezt a tudomására is hoztam mert korrekt akartam lenni meg persze érdekelt hogy mit szól hozzá mert úgy èreztem talán ő is többet érez (pl olyanokat írt hogy szeretne velem lenni meg de jó lenne átölelni, megcsókolni, ilyenek, élőben is volt hogy megsimogatta a hajam vagy a karom meg olyan kedves volt mindig és segítőkész).

Persze soha nem volt semmi olyan köztünk amivel megcsalta volna a barátnőjét sem csók semmi. Én most hogy bevallottak neki hogy szeretem elhívtam hogy találkozzunk és beszéljük meg személyesen de nem ment bele. És mondta hogy nagyon szép vagyok és csinos de neki ott a barátnője akit szeret meg a korkülönbség is sok köztünk (én vagyok 25 ő 42).

Ezt tudomásul vettem ezért mondtam neki hogy rendben van de akkor a továbbiakban hagyjuk ebbe ezt hogy írkálunk meg hasonlók mert nekem nagyon rossz ez így, akkor azt mondta megérti ezt és oké.

De azóta is gyakran ír, keres, érdeklődik, olyan mintha mit sem mondtam volna, ha mondom neki nem ebben egyeztünk meg akkor azzal jön hogy akármi is van neki én fontos vagyok és nem akar elveszíteni. De direkt rákérdeztem biztos nem érez-e irántam valamit és váltig állította hogy nem, csak barátságot.

De nem értem ha ez így van miért írkál még miért keres? Féltékenykedni is szokott. De ha nem szeret csak barát vagyok neki akkor miért?

Hogy le akar velem feküdni csak azt sem tudom gondolni, mert lett volna lehetőség rá és nem élt vele (sajnos inkább rajta állt hogy nem lett semmi én sajnos meg voltam szédülve már akkor érte és belementem volna).

Szóval most teljesen tanácstalan vagyok mert én szeretem ezt az embert minden ellenére de ha el kell engedni elengedem, de nekem most olyan mintha ő nem tudna elengedni engem, és összezavar.

Bocsi a kisregényért, csak olyan jó volt kiírni magamból. Ti mit gondoltok, lehet hogy mégis szeret? Vagy játszik? Vagy ő se tudja?

Ti

2019. jún. 8. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ezt csinálta egy faszi, miközben bnője volt.

Pont ugyanazokat mondta, mint neked, és mi sem szexeltünk.

De tudd, ez már megcsalás, érzelmi megcsalás.

És ez durvább, mintha csak szexeltetek volna, emocik vannak, vallomások.

Na szóval, ezt játszotta velem az illető, miközben panaszkodott arra, hogy boldogtalan a kapcsolatában, de mégsem szakított, engem hülyített.

Én elmondtam az egészet a kedves bnőjek, és kiszálltam a képből.

Téged is hülyít az illető, vedd észre.

Hülye manipulatív szöveg, be ne dőlj neki.

2019. jún. 8. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
Ezek a céges csajok mindig ilyen buta libák , vagy az elő léptetés hozza őket izgalmi állapotba ? :D
2019. jún. 8. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tedd fel a pasinak a kérdést: vajon a párod mit szólna ahhoz, ha tudná, hogy nekem olyanokat mondasz, hogy nem akarsz elveszíteni és fontos lettem neked?

Aztán mondd neki ezt is: ilyeneket nem illik mondania egy férfinak, ha barátnője van. Ha egy másik nőnek (neked) ezeket mondja, az felhívás keingőre, és nem fér bele a barátságba.

Kérdezd meg azt is tőle: a párod tud arról, hogy te miket mondasz nekem, hogy fontos vagyok neked?

Én a helyedben szólnék a nőnek, hogy durván át van ejtve, és a faszija két vasat tart a tűzben.

Eszedbe ne jusson kezdeni egy ilyen gerinctelennel!

Ha össze is jönnétek, a te hátad mög9ött, egy másik nővel ugyanazt eljátszhatja, az ilyennek semmi nem szent!

Menekülj!

2019. jún. 8. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira fontos lennél neki, mit vetíti, akkor nyilván már lépett volna, maximum akkor, amikor kifakadtál neki, hogy te szerelmes vagy belé..

A barátnője ( 40 felett lehet már több az, mint barátnő,nem?) mellett döntött, és kész. Vedd tudomásul.

benned az a jó, hogy látja, hogy rajongasz érte, és ez jól esik neki ( ki ne szeretné az ego simogatást).

Viszont jó ha megtanulod, hogy az embereket a viselkedésük alapján sokkal őszintébben meg lehet ítélni, mint az alapján, amit mondanak. ;)

Hiába mondok vagy ígérgetek bármit, ha a szöges ellentété teszem, akkor bizony mégis az lesz az őszinte viselkedés. Jelen esetben, hogy nem akarja elhagyni a nőjét...

Inkorrekt és sunyi, de ez van.

2019. jún. 8. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tedd már meg, hogy továbbítod a nőjének azokat az üzeneteit, amiben ez a gerinctelen leírta, hogy nem akar elveszíteni téged, stb.

Annak a nőnek joga van tudni, hogy mi folyik a háta mögött.

De te szállj ki ebből végleg.

2019. jún. 8. 20:19
 16/17 Pepu20 ***** válasza:
Már nem azért. De mindig gondold végig hogy neked hogy esne? Ha most pl dobja a bnőjét miattad és a hátad mögött meg eljátsza mással is ezt az egészet?!?! Nő vagy! Legyen már bennünk annyi tartás hogy nem olvadozunk azon hogy egy sokkal idősebb férfi (akinek már rég gyerek, család, esküvő kéne lebegnie a szeme előtt) olyanokat ír hogy fontos vagy neki.. Mikor a bnőjének is ugyanezt állítja. Az hogy nem ment el... Ez tipik fasziskodó mozzanat. Neki te csak egy trófea vagy.. Amit legjobb esetben is a haverjainak mesél horgászás közben szerencsétlen bnője tudta nélkül. Komolyan egy ilyet akarsz? Komolyan??? Ez a te döntésed. De ha másokat nem tisztelsz (jelen esetben a bnőt!!) akkor magadat sem tiszteled. Pedig ez lenne az első.
2019. jún. 8. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk kiderült róla, hogy az összes korábbi nőjével ezt csinálta. Még benne volt egy kapcsolatban, de már mással kavart titokban, és ahogy biztosra ment, dobta az aktuális nőjét, és cuccoltatta magához újat. Majd pár elteltével annak a háta mögött is csajozott, és ha a nő összejött vele, rögtön lapát a párjának.

Egy igazi gerinctelen mocsok.

Én is beájultam a szép szavaitól, legyezgette a hiúságom... buta voltam, tanultam belőle.

Az ilyen megvetésen kívül mást nem érdemel.

2019. jún. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!