Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, hogy nem találom meg intelligens, gyerekszerető női páromat?
Több helyen is próbáltam szerencsét, de vagy az intelligenciájuk nem volt megfelelő (ennek ellenére elfogadtam őket és tudtam szeretni az ilyen exemet), vagy pedig nem rajongtak kifejezetten a gyerekekért (értsd: a jövőbeli családalapítási vágyuk nem volt valami meggyőző). Szerettem volna fiatal apa lenni, most meg már 28 éves vagyok, és semmi remény nincs előttem, hogy valakivel alakulna megbízható kapcsolat. Nagyon szeretném, ha a leendő gyerekeim rendes környezetben, lehetőleg intelligens szülők szeretetében nőnének fel, és ehhez úgy érzem, elég nehéz megfelelő párt találni. Nem válogatok szerintem, sokszor túlságosan is elfogadó vagyok a saját káromra, ezért is mehettek tönkre a volt kapcsolataim.
Próbálok értelmes rendezvényeket keresni, de alig találok olyat, ahol fiatal egyedülálló intelligens és családban gondolkodó nők fordulnának meg. Sok más helyen is próbálkozom, de eddig nem volt szerencsém.
Pedig biztos vagyok benne, hogy van olyan egyedülálló nő, aki szintén hasonló férfit keres. Mit csinálok rosszul? Csak türelem kell hozzá, várjak és bízzak a sorsban? Úgy érzem, hogy a megfelelő pár hiánya megöli az álmomat, a gyermekvállalást.
Elolvastam. Vannak jó gondolatok, nem kötnék ebbe bele. Szerintem ott rontod el és ott is fogod, ha nem változtatsz, hogy túl komoly vagy és feszes. Gondolom ennyire kimért is. Nekem ez sok lenne. Próbáld meg megtalálni az arany középutat. Hiába fogsz majd találni ilyen nőt, mert bizony fogsz, ha ezzel elüldözöd. Kicsit lazulj el, mert nagyon görcsös és izzadságszagú ez.
Egy fiatalos kocsmában is tudsz találni normális nőt, nem kell puccos, borzalmas erőltetett rendezvényekre járni. Igen, lehet értelmes egyetemista nő elment meginni két sört a barátnőivel és lazítani kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!