Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok ajánlani nagyon barátsá...

Tudtok ajánlani nagyon barátságos, gyerekszerető kutyafajtát?

Figyelt kérdés

Aki elviseli a gyerek nyúzását, nem kell félni, hogy odakap. Tudom főleg nevelés kérdése ez, de mégis azért vannak fajtajellemek. Nagytestűt szeretnénk. Valahol a leonbergit olvastam, utánanéztem, szimpatikus is, de szeretnék több fajtát is megismerni. Vélemények, tapasztalatok is jöhetnek.

Félreértések elkerülése végett (volt aki félreértette) nem dajkát akarunk, nem is olyan kutyát akit majd a gyerek üthet verhet, csak mégis egy pici gyermek tud kissé erősebben szeretni, vagy rossz helyre nyúlni, erre értettem, higy tudja nyúzni.

2015. márc. 29. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk labradorunk van. Imádják egymást a gyerekkel. Sosem bántaná, de persze a gyerek sem üti-veri, csak állandóan simogatja. Csak ajánlani tudom.
2015. márc. 29. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Labi, golden, leó, újfundlandi, rotti, dobi...
2015. márc. 29. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

bernáthegyi, berni pásztor, újfullandi :)

Golden retriever, labrador (ahogy tanácsolták)

Olyat válassz aminek az igényeit ti is ki tudjátok elégíteni, nem csak ő a tiéteket :)

Ja és a legjobb, amit majdnem elfelejtettem: menhelyi keverék. Az ott dolgozók tudnak majd ajánlani olyat, amelyik gyerekekkel is jól kijön.

2015. márc. 29. 21:19
 4/7 anonim válasza:
Golden Retriever!Nagyon ajánlom.Kutatásokszerint ő a legjobb családikutya.Nekünk kettővan akiket egyszerűen imádok.
2015. márc. 30. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Menhelyi keverékek közül is lehet válogatni, körbe kell kérdezni, álltalában tudják melyik a szelídebb, nyugisabb, barátságosabb, nekünk is onnan van, és nagyon szereti az embereket, folyton örül, futkozik, ugrál ha valaki jön hozzánk. Más kutyákkal viszont nem igazán jön ki,
2015. márc. 30. 20:21
 6/7 anonim válasza:
Lablador, Golden Retriever, Bernáthegyi :) a Labi és a Golden nagyon baratságos (tapasztalat) és gyerekvédő, gyerekkedvelő
2015. ápr. 12. 01:06
 7/7 anonim válasza:
Nekem van egy 12 éves Újfoundlandi kutyám és imád minden emberi lényt, de sok baj van a hatalmas bundájával viszont én majd nyáron kapok egy labradort ami a leheto legjobb családi kutya mert nincs sok baj a gondozásával és imádja a gyerekeket. Nagyon sok dologra meg lehet tanítani és hihetetlenül sok energiája van....a legjobb fajta amig én valaha láttam :3 csak ajánlani tudom...
2015. szept. 13. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!