Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagytestű gyerekszerető kutya...

Nagytestű gyerekszerető kutya meglévő kutyák mellé?

Figyelt kérdés
Van már egy kuvaszunk és egy magyar vizslánk. Mindkettő imádja a gyerekeket és fordítva is. Szeretnénk még egy kutyát, hasonlóan nagytestűt mint a kuvasz, jámbor, gyerek és családszerető kutyust.
2014. szept. 28. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Komondor, leonbergi, berni pásztor, bullmasztiff. Vagy még egy kuvasz. :)
2014. szept. 28. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Berni pásztor, újfoundlandi, landseer ...
2014. szept. 28. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Argentin vagy német dog, amerikai bulldog, bernáthegyi, berni pásztor, retriverek, bobtail, németjuhász, stb.

De igazából a nevelésben rejlik minden. Ha azt akarod hogy szeresse a gyerekedet, akkor neveld úgy.

2014. szept. 28. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:
A kuvaszra is megkaptam már, hogy annak a közelébe gyereket ne engedjek. Nagyszüleimnek mindig is kuvaszuk volt konkrétan kuvasz mellet nevelkedtem és még csak sosem ránk se mordult. A mostani kutyánkat nagymamámtól hoztuk el, mikor kórházba került, 8 éves éppen az "öregkorára megbolondul" korszakban van és a gyerekek akár 10 felé húzhatnák egy rossz mozdulatot nem tett még feléjük. Tehát én is a nevelésre akarok rávilágítani, de jobb volna egy kezes kutyát választani, akivel talán nincs annyi baj, mert a jelenlegi két kutyát nem én, nem mi neveltük, mindkettőt kaptuk úgymond készen. Azért is szeretnénk most kutyát, hogy talán a két nagy segítheti őt a szocializációban, tanítgathaná, emellet mi is könnyebben tudjuk nevelni, ha látja a jó példát, legalábbis én így képzelem el.
2014. szept. 28. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor leonbergi vagy berni pásztor. :)
2014. szept. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!