Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A paromal tobb mint 10 eve vagyunk egyutt. Volt ra pelda hogy megcsalt az alkalmazotjaval. De a vegen mindig vissza jott hozzam. Szeret meg engem gondolom igen kulonben nem jott volna vissza hozzam?
Most vagy az itteni válaszolók, vagy én élek más világban.
Körülöttem van 5-6 pár, ahol volt, van csalás, sőt, itt-ott még 1-2 gyerek is a nők még sem válnak. Pedig lazán megtehetnék, a nőknek van vállalkozása, nevükön a ház, kocsik, stb. Mondhatni, lazán ki is semmizhetnék a párjukat és mégsem válnak.
11-es. Pontosan! Én nem is értem meg az embereket, minthogyha olyan társadalomban élnénk, ahol a szeretet, az értelem, az odaadás, a hagyományok tisztelete, a kitartás stb. lenne az evidencia.
Egy balkáni pöcegödör az egész magyar társadalom, egy egoista, ízig-vérig proli, taposó, bunkó tajparaszt massza. Tisztelet a maroknyi kivételeknek. Mennyi meg mennyi olyan embert láttam már, aki Mr. és Ms. tökéletesség, műveltség, iskolázottság, pénz, hatalom és még sorolhatnám hogy mi volt, de mint ember, jellem egy katasztrófa.
Gyerekek, az van, hogy a többség ebben a moslékban érzi jól magát, dugni fűvel-fával, úgy is ez az élet értelme... meg a pénz, meg a mindig többnek látszani akarás.
Ultra neveletlen embertömegek honnan tudnának mi az a becsület? Szeretet? Kitartás? Attól az ék paraszt apjától vagy anyjától mit is látott volna? Sör-feles, dugás, verés? Vagy hogy 5Ft haszonért a saját anyját dugná meg, vagy árulná el. Mindezek tökéletesen jellemzik a párkapcsolatokat is.
Na hagyjuk már.
Szedd össze magad és keress valakit aki megbecsűl!!!!!
40 éves vagyok és szerelmes!!! Ott hagytam minden anyagi gyötrelmet az exemnek és egy icipici házikóban nagyon boldogan élünk!!!!!!!! Dönts!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!