Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeret, nekem ez mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeret, nekem ez mégis kevés. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Újrakezdtük, most tényleg be akarja bizonyítani, h szeret. Nekem ez mégis kevés. Többet szeretnék vele lenni, mert ahhoz képest, h “együtt vagyunk”, édes kevés amennyit találkozunk, minőségi együtt létről nem is beszélek. Ugy érzem érzelmileg is távolodik tőlem. Szóval ennek így semmi értelme. Nagyon vártam erre, éveket , h vele lehessek. Még soha nem vágytam ennyire senkire. Most legszívesebben sirnék, és azt se tudom mit tegyek. Ő úgy érzi mindent megtesz. Segítsetek légyszi!
2019. máj. 27. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ő érzi mindent megtesz, neked pedig ez ennyire kevés, akkor nincs jövőtök együtt. Nem illetek össze.

Te már csak azért tartasz ki mellette, mert évekig vártál rá, bármit is jelentsen ez.

2019. máj. 27. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedből semmi nem derül ki, csak nyafogás.

Hány évesek vagytok. Mi az, hogy újra együtt? Mennyit találkoztok? Ha szerinted semmi értelme, mit segíthetünk?

2019. máj. 27. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És akkor miért is gondolod, hogy nagyon szeret? Mert azt mondta? Ja, mert a pasik nem szoktak hazudni naiv nőknek szex reményében😂Jó reggelt kislány. Egy dolgot jegyezz meg: a tetteknek higgy, ne a szavaknak.
2019. máj. 27. 08:38
 4/5 lilla64 ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed,hogy kevés,akkor tényleg semmi jövőjét nem látom a kapcsolatotoknak.Az van,hogy az évek alatt amig vártál,felépitettél egy légvárat,aminek most a valósághoz semmi köze.
2019. máj. 27. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy, ne erőltesd. Ezen más nem tud segíteni.
2019. máj. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!