Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert jo tesztelgetni a masikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jo tesztelgetni a masikat?

Figyelt kérdés

Ne azt mondjatok legyetek szivesek hogy az ilyen mar regen rossz mert az, hanem aki csinalja magyarazza el hogy ezzel a viselkedessel mit akar elerni? Megbizonyosodik arrol hogy a masik hogy kezeli az adott helyzete(ke)t? Vagy mi?

Felnott emberek velemenyere vagyok kivancsi en is 25 eves vagyok es ennyi idos fejjel nem birtam meg rajonni ennek az okara.........

2019. máj. 23. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem látom ennek értelmét, vagyis kb. sejtem miért csinálja aki csinálja, de ez olyan gyerekes.
2019. máj. 23. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz tesztelgetés alatt? Konkrét példa?
2019. máj. 23. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba a tesztelgetős egyedeket, infantilisek.
2019. máj. 23. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondj egy példát, mert így nem tudjuk mire gondolsz.
2019. máj. 23. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

nos ennek van jó pár oka de főleg azért mert bizalom hiányosak! és ezért nagyon nehezen tudnak meg bízni bárkiben is, de ugy gondolom ezeket a teszteket ne ravaszsággal csináljunk hanem őszintén mondjunk meg a másiknak, egy részből én is nehezen tudok megbízni az emberekben, sokan csaptak be/akartak át verni és nyilván a szüleimen kívül nem bízok senkiben sem feltétel nélkül (ők az egyetlenek akik a gyereküknek mindig jót akarnak minden hátsószándék nélkül)

folytatom; a lényeg ha komolyan gondoljunk a kapcsolatot akkor a felek tettekkel bizonyítsák be! ez rám is ugyan úgy igaz pl: le törlöm az instámrol azokat a külföldi nőket akiket csak azért követtem mert...

nem kezdek el flörtölgetni másokkal, na ha meg már tényleg komoly a kapcsolat akkor felőlem a telefonomat is megnézheti mert nincs rejtegetnivalóm felé nézve de ezt pl ugyan ugy elvárom akkor tőle is (kölcsönös bizalom!)

de mint mondtam ha a felek komolyan gondolják ha csak hancúrozni járnak össze akkor nem kell oda se bizalom se szeretett se kötödés csak gumi...

lehet tesztelgetni csak akkor ne sunyi módon hanem őszintén mond el ha valami nem tetszik

20F

2019. máj. 23. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Pl volt olyan hogy direkt eltunogetett vagy nem a megbeszeltek szerint voltak a dolgok en meg kiakadtames azt mondta hogy ha nem az van amit en akarok kiakadok...... - en ezt nem teljesen igy ertelmeztem de mindegy, ez elmult. Ez sokkal korabbi dolog volt most ott tartunk hogy mostanra kicsit komolyabban vesszuk egymast de en meg megtartom vele a 3 meter tavolsagot abban az ertelemben higy nem bizok meg vakon benne es milyen jol is teszem mert szeret jatszadozni masok idegeivel ezek szerint mert HA nem az volt amit o elfingott aznapra es nekem mas programom volt el is tunt egesz delutanra besertodott.... mikor meg mondtam hogy masnap csinalhatjuk azt amit O szeretne akkor pedig megint elkezdte a Monopolyt hogy “azert se” legyen olyan k..rva egyszeru barmi 😃 es hogy neki akkor nem jo mert nem es csak azert is hogy o legyen nyeregben.

Kerdem en, ez mire jo??? En nem ugy alakitom a dolgokat h erofitogtatas legyen koztunk meg en nem akarok jatszadozni de ha egyszer leteleme az ilyen embernek meddig akarja ezt csinalni?

Kicsit forditottunk az ismerkedesi fazison es hamarabb szexeltunk minth megismertuk volna jobban a masikat de most ugy tunik mindkettonk megakarja a masikat jobban ismerni csak igy kisse korulmenyes ha az ember meg itt is tulbonyolitja es tesztelgeti a masik idegeit es turelmet...

2019. máj. 24. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyerekes, azért csinálja. De te is kiveszed belőle a részed, ne feledd!
2019. máj. 24. 20:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Az lehet:)
2019. máj. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!