Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki szereti a másikat, az meg tudja tenni, hogy napokig egyáltalán nem keresi őt és a telefont se veszi fel neki?
Őszintén, az ő helyében te mit tennél? Ha olyan ember, akit szeretsz, beteg, esetleg komolyabban?
Legyen szó anyudról, apudról?
Ha stresszelnél ez végett neked lenne kedved más társaságához? Lehet itt jönni azzal, hogy ha szeret keress, de csak annyi lenne a dolgotok, hogy beleélitek magatokat a másik helyzetébe.
Nem mindenki tudja jól kezelni az ilyen helyzeteket és van olyan akinek ilyenkor inkább magány kell.
Lehet, hogy van ilyen, de nekem ilyen pasi nem kellene.
Egyébként valószínűleg le akar koccoltatni, csak nyuszi ezt a szemedbe mondani, meg majd rájössz.
Kedves utolsó: miért is nem kellene neked ilyen pasi? Már bocsi, de akkor te az a fajta vagy, aki önző és csak a saját javát akarja. Neked akkor pasi nem való.
Aki ilyen helyzetben nem érti meg a másikat, az csak önző dög. Biztos az a fajta vagy, ahol a kapcsolatban a te szavad a szent, a pasinak meg kb beleszólása nincs.
Irányítani akarsz és nem normális.
Biztos, hogy nem arról van szó, amit magyarázatként mondott neked. Ha szeretek valakit, kapcsolatban vagyok vele, akkor nem ignorálom teljesen napokig, úgy hogy még akkor sem veszem fel, ha ő hív, vagy egy üzenetet nem vagyok képes írni neki, hogy mi van velem. Esetleg őt is érdekelheti, hogy változott-e valamit annak az állapota, aki miatt ennyire rossz passzban vagyok. Nem arról van szó, hogy állandóan zargatni kell a másikat, vagy mellette ülni, ha nem igényli, de azért ez a teljes kapcsolat megszakítás egyáltalán nem normális.
#5 „de akkor te az a fajta vagy, aki önző és csak a saját javát akarja.”
Mi abban a saját java, hogy szeretné tudni, hogy akit szeret, az hogy érzi magát? Mi abban az önzőség, hogy érdekli, mi van a másikkal?
Utolsó: azért önzés, mert ő nem akarja tudni hogy mi van a pasival. Konkrétan ki akarja zárni az ilyen pasikat.
Neki nem kellenek az ilyenek.
Hát sztem ebben az esetben akkor lenne csak normális, ha előtte azért szólna, hogy "ebben az x napban, légyszi, ne keress, mert egyedül akarok lenni", nem hogy se kép, se hang. Hogy a 3. hívásra egy sms-t nem képes elküldeni.
Más esetben van, hogy megérteném. Pl. ha a párom munka miatt pl. olyan helyre menne, ahol szar a térerő vagy nincs ideje (pl. egy teambuildingen).
Szereti e?
Itt arról lenne szó elsődlegesen, hogy milyen is a kapcsolatotok? Együtt éltek? Vagy még teljesen külön és nem is találkoztok minden nap?
Ha párkapcsolatban éltek, együtt már legalább 1 éve kb, akkor az lenne a természetes, hogy beszéltek minden nap a másikkal, már cska azért is mert tudjátok támogatni egymást, mert jó hallani a másikat, illetve tudtok a másiknak segíteni, minden mebeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!