Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek aki szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aki szereti a másikat, az meg tudja tenni, hogy napokig egyáltalán nem keresi őt és a telefont se veszi fel neki?

Figyelt kérdés
Később arra hivatkozik, hogy nagyon rossz passzban van, mert beteg az apja és nem akart senkivel beszélni.
2018. júl. 5. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Most azt meg hadd döntsem már el én, hogy nekem milyen pasik kellenek! :D :D :D

Mondjuk jelenleg semmilyen, mert van!

De nyugodtan nézzetek el mindent a másiknak, aztán majd lehet ide jönni sírni, hogy kihasznált, megcsalt, elhagyott! Hajrááá!

2018. júl. 5. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Ez nekem sem ok....

Meghalt a párom es total kivoltam senkivel se akartam beszelni DE felvettem a telefont es megmondtam bocs nincs kedvem most beszélni. Ez a szerelmunknek akivel egyutt vagyunk, főleg jarna...

2018. júl. 5. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Én a kérdésből úgy értelmezem, hogy nem arról van szó, hogy a kérdező párja szólt előre, hogy beteg az apja, most egyedül szeretne lenni pár napig, és majd keresi, ha jobban van. Hanem eltűnt napokig, és nem is reagált arra, amikor ő kereste. Gondolhatta azt is, hogy valami történt vele, ezért nem tud kapcsolatba lépni vele.

Sehol nem írta a kérdező, hogy azzal lenne gondja, hogy nem vele van, nem együtt töltik az idejüket. Nem önzőségből akarta, hogy legalább jelezze, hogy mi van vele. Ezt már csak egyes válaszadók (akár magukból kiindulva) feltételezték. Inkább az volt önző, és a másikra egyáltalán nem tekintettel lévő, aki képes volt napokig bizonytalanságban tartani az elvileg általa szeretett személyt. Tényleg nehéz lett volna annyit írni például, hogy „apa állapota romlott, most egyedül szeretnék lenni, majd kereslek”?

2018. júl. 5. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Távkapcsolatban vagyok,de van,hogy egy kettő napig nem ír mert annyira el van a haverjaival,hogy egy nap mire kipiheni ,vagy csak simán a munka és az alvás között nincs ideje semmi másra mert túlórázik. Eléggé szabil kapcsolatban vagyok ahhoz,hogy kibírjak egy-egy csak haverjaival van napot. Mégsem várhatom el,hogy a telefonján logjon egész nap attól ,hogy szeret nem kell nap 24ben ellenőrizni a másikat. Néha nekem is szűkség van magammal töltött időre. Párom sem szól előre mikor vannak programjai és akkor nem ír hanem elfogadom,hogy biztis elfoglalt és nem zaklatom semmivel. Inkább megvárom,hogy írjon.
2018. júl. 5. 15:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy, akkor a szerelmed "tárgya" mindig ott fészkel a tudatodban. Egy barátot, na azt el lehet néha felejteni, ott normális, ha nem beszélsz vele, pedig megtehetnéd. Szerintem sokan ezt a két dolgot keverik.
2018. júl. 5. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Összességében milyen a kapcsolatotok?

Mennyit vagytok együtt, mióta?

Együtt éltek, vagy mindenki otthon?

Mik azok a dolgok amit meg szoktatok beszélni? Szoktatok e adni a másik véleményére?

Kértetek e már segítséget?

Vagy még csak ismerkedtek mint 2 tini?

Összességében hol tart a kapcsolatotok????

2018. júl. 5. 18:20
 17/18 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt, külön élünk, másik városban is (de nem túl messze).
2018. júl. 5. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Sztem itt az van hogy még nem akar közelengedni magàhoz ilyen szinten .Egy darabig elnézi az ember mert tudja hogy baj van és kel neki a magany de ha már komolyabb kapcsolatot szeretnêl tőle akkor előbb utóbb neki is meg kell nyilnia előtted mert ha nem komunikàltok és nem tudtok egymàs bajairol akkor sztem az r3gen rossz.
2018. júl. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!